Reklama

Reklama

Dokonalý manžel

(TV film)
  • Česko Perfektní manžel (více)

Obsahy(1)

Lisa pozná okouzlujícího muže Ty Kellingtona, který se snaží vyrovnat se sebevraždou své manželky. Jejich sympatie se postupně mění v lásku a po několika měsících se vezmou. Lisa bydlí s Tyem v luxusním domě, je velice šťastná, ale netuší Tyho chorobnou žárlivost. Matt, Lisin starý přítel, jí nabídne práci v radiu WPI a ona ji s nadšením přijme. Manžel ji začne kontrolovat na každém kroku, napadne Matta, který skončí v nemocnici a Lisa začne tušit, kdo stojí za všemi nepříjemnostmi posledních měsíců… (Film+)

(více)

Recenze (3)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Každá žena má takového muže, jakého si vybojuje. Některé i tak dokonalé, že jim je méně šťastné musí logicky závidět. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Fryler, za ktory sa neoplati dat ani 10 centov. Je to nuda, krc a trapas. To bol uz Segosov Half Past Dead 2002, tu je nuda krc a trapas ala Douglas Jackson : 0 % ()

Reklama

st.verka 

všechny recenze uživatele

Bylo vážně skvělé sledovat, jak se minutu po minutě mění ten "dokonalý" manžel, jak se jako jiskřičky promítala v okamžicích jeho pravá povaha a ty okamžiky se prodlužovaly, až tu svou psychopatickou žárlivost skrýval stále obtížněji, aby nakonec vytryskla naplno. Ta jeho sladká dokonalost byla od počátku podezřelá. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama