Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když knihkupec Buzz namluví Dianě, že další knihkupec Stanley ví hodně o Africe, musí Dianu a její společníky zavést k domorodému africkému kmeni. Po setkání s krotiteli lvů, obrovskými opicemi a překročení divoké řeky se Buzz vrací zpátky do Ameriky. Stanley najde diamanty a koupí obchod, v němž dříve pracoval. Buzze si najme jako obsluhovače výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film postavený na jednom typu gagu, kde za Costellom je nejaké africké zviera (lev, krokodíl, orangutan) a on si to pár minút neuvedomuje, lebo si myslí, že je to Abbott. Potom sa zľakne. Jednoduchý humor dnes už nemá šancu pobaviť a je mi záhadou, že na tomto sa v 40. rokoch váľali ľudia smiechom. Najväčším problémom je však scenár, kde sa niečo rozohrá, potom sa na to zabudne, postavy miznú zo scény, nevieme, čo sa s nimi udeje a skončí to síce konečne vtipne, ale zase to s nejakou logikou nemá nič spoločné. Určité sympatie však tento film u mňa má, obsahuje totiž určitú dávku dada humoru. Asi nechceného. Zrejme som po prvom filme s týmito dvoma pitomcami aj skončil. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V Americe 40. a 50.let minulého století nebývalé populární duo, vycházející z tradic burlesky a vaudevillů, se tentokráte vydalo do Afriky (ve studiu v LA), aby nás svou parodií na safari žánr donutilo puknout smíchy. Vše založeno na groteskových skečích a premise, že si cvalík Costello permanentně sedí na vedení (kolega Abbott je na tom se zapalováním o něco líp). No co vám budu povídat, vtipné je to asi tak, jako když se na výpravě v Africe zeptáte vůdce domorodého kmene, jestli jsou v jejich kraji nějací lidojedi a on vám odpoví, že ne, že posledního snědli včera.. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s komickou dvojicou bolo také nemastné-neslané. Film je postavený na tradičných gagoch čerpajúcich z grotesiek a ponúka len priemernú zábavu. Druhý komentár. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

O téhle dvojici jsem se dočetl ve Wikipedii, jinak mi byla naprosto neznámá. Komentář po delším čase od shlédnutí? Bylo to dost primitivní, vtipy i pro naši starší generaci vyčpělé, záběry z Afriky evidentně točeny ve studiu. Prostě tomuhle humoru nerozumím. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá sranda. Nemá nevím jak originální scénář, ale příběh ujde a to hlavní je stejně komik Lou Costello, který tady odvedl dost slušnou práci. Hlavně v džungli. 3/5 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Film existuje aj v počítačom kolorovanej verzii. (Svadbos)

Reklama

Reklama