Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny filmu jsou Olinda a Peter. Olinda emigrovala po 2. světové válce z Itálie a vydala se do Buenos Aires s nadějí na nový život a nalezení lásky. Otevřela si restauraci, kde vaří italská jídla a kde čas pomalu plyne mezi rozhovory se štamgasty. Peter se vydává do Buenos Aires, aby zde s pomocí několika málo indícií našel svoji platonickou lásku z doby dospívání. Náhoda zavede Petera do Olindiny restaurace. Jejich magické setkání pomůže Peterovi nalézt sama sebe a Olindě znovu navrátí vůli rozhodovat o svém životě. (Cine Argentino)

(více)

Recenze (5)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pátý ročník argentinského filmu a on se nikdo nestydí a) pustit na plátno biják z pásky na hokejky nebo co to bylo a b) vzít si za to od lidí kilo. To mám asi za to, že do kina nelezu na Instalatéry... Jinak Dědictví především krásně vystihuje, jak je to v Argentině - a vůbec v celé Jižní Americe - s přívětivostí a ochotou pomáhat si navzájem. Čím větší svéráz na pohled, tím větší dobrák uvnitř. Bavil jsem se, vzpomínal, bylo to príma. P.S.: Naprostý souhlas s uživateli T2 a d-fens. Lépe bych film nevystihl, mluvíte mi z duše... ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No to sou tady zase komentáře (T2 a d-fens), tahle duševní zaostalost některých uživatelů csfd je neštěstí týhle databáze. Dědictví není ani tak o postavách jako spíše o citech, snech, touze a obyčejných lidech. Příběh je zasen do jednohopříjemnýho pajzlíčku, má minimum postav a děj se soustředí na tři z nich. Příjemně prožitý žánrový neutrál. Jediný co zamrzelo, že film byl promítán v rámci argentinskýho filmovýho v nějaký cca VHS kvalitě což za kilo docela nasere. ()

Galerie (7)

Související novinky

5. ročník Festivalu CINE ARGENTINO

5. ročník Festivalu CINE ARGENTINO

27.10.2016

5. ročník festivalu argentinského filmu Cine Argentino proběhne od 27. do 31. října 2016 v pražském paláci Lucerna. Tématicky a žánrově pestrý program nabídne výběr toho nejzajímavějšího z… (více)

Reklama

Reklama