Reklama

Reklama

Love Syndrome III

(seriál)
  • Thajsko รักโคตร ๆ โหดอย่างมึง III
všechny plakáty

Obsahy(1)

Day (Longshi Lee) a Itt jsou šťastným a milujícím párem až do události, kdy se Day vybourá v autě a vlivem úrazu hlavy ztrácí paměť. Nevybavuje si nic ze své nedávné minulosti a na společný život s Ittem si vůbec nepamatuje. Day začne být vůči Ittovi chladný a bezcitný. Podaří se trpělivému Ittovi oživit Dayovy vzpomínky a získat ho zpět? (emkon)

(více)

Recenze (4)

Petra321 

všechny recenze uživatele

3.5 = Popravde, očakávala som niečo omnoho horšie, no na druhej strane to nebolo ani dokonalé. Prvá epizóda je totálny chaos, a keby som niekomu nesľúbila, že si pozriem aspoň tri, pravdepodobne by som vzdala hneď na začiatku. Neskôr som bola rada, že som tomu (hoci s nechuťou, ale predsa) dala šancu, pretože sa predo mnou ukázal pekný príbeh. Keďže bol nakrútený až podľa tretej knihy, stále bol trochu chaotický, no v konečnom dôsledku mal niečo do seba. Problém ale nastal na konci, od ktorého som čakala jednoducho viac. Nič okrem spoločných scén hlavných postáv Daya a Itta, a Dayovho mladšieho brata s Gearom ma nezaujímalo a na niektoré scény sa pozeralo naozaj ťažko. Bohužiaľ, nie preto, že by sa v nich dialo niečo príšerné. Posledná epizóda opäť úplne zbytočná len preto, aby sme videli, že dostali svoj šťastný koniec. Na záver svadba, ktorých nie som veľký fanúšik. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Ti, co na jiných serverech tento seriál odsoudili, se měli již dopředu připravit na to, jaký příběh je a neztotožňuji se s nimi. Je smutné si pročítat hodnocení od těch, co neporozuměli postavám i samotnému příběhu. Hodnotím nesestříhanou verzi a děkuji překladatelkám za ni. Pro mě vše velmi dobré, zážitek, u hereckých výkonů jsem přidal bod za sympatičnost prakticky všech až na vyjímky a Lee Long to za všechny jistil svým u mě nádherným zjevem. Nemá cenu vše vypisovat, snad jen, že u zpracování jsem ubral bod za nedotažený střih (např. ve druhé epizodě Itt umývá Dayovi pod pyžamem přirození, ale je vidět, jak mu mokrou hadrou přejíždí po slipech, bitky slušné, ale úrovně KP nedosahují) ... 91099 ()

Reklama

Simule30 

všechny recenze uživatele

Takové celkem nic moc.Tak do pátého se mi serial moc nelíbil,pak přišli asi čtyři super díly a posledním to opět zkazili.Moc rychle a pro mě dost nelogické ukončení ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Day a Itt jsou šťastným a milujícím párem až do události, kdy se Day vybourá v autě, a vlivem úrazu hlavy ztrácí paměť. Nevybavuje si nic ze své nedávné minulosti, a na společný život s Ittem si vůbec nepamatuje. Day začne být vůči Ittovi chladný a bezcitný. Podaří se trpělivému Ittovi oživit Dayovy vzpomínky a získat ho zpět? Příběh má obrovský progres ve vývoji obou hlavních postav. Itt je zpočátku otravný a rozmazlený, později se z něj stává oddaný a milující člověk starající se o svého přítele až do úplného konce. Postava Daye je napsaná hodně syrově. Po ztrátě paměti Itta nenávidí, což Itt těžce nese. Tvůrci navíc do jejich příběhu zakomponovali tzv. Stockholmský syndrom. Proto ty značně rozporuplné recenze. Příběh je hodně emotivní, a asi nesedne každému. U mě ale zabodoval. ()

Zajímavosti (1)

  • Seriál je adaptací třetí knihy stejnojmenného webového románu, proto má v názvu trojku. První a druhá kniha zfilmována nebyla, i když několik jejich fragmentů se do seriálu přesto dostalo prostřednictvím flashbacků. (emkon)

Reklama

Reklama