Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1776 prodal hesenský zemský hrabě do Anglie 12.500 svých mladých poddaných jako námezdní žoldáky do války proti americkým rebelům bojujícím za nezávislost. Tato historická událost je podkladem příběhu. Šestnáctiletý kuchtík Kašpar Schmeck, který sní o krásném životě v Americe, uvěří falešným slibům a je naverbován do vojska. Brzy však pozná, že život na druhé straně oceánu není tak růžový, jak si ho vysnil ve svých představách. (mibara)

(více)

Recenze (3)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný seriál vysílaný kdysi v naší televizi v rámci Vegy nebo Magionu a vyprávějící příběh mladíka naverbovaného v Hessensku do války proti americkým rebelům bojujícím za nezávislost. ()

bond009 

všechny recenze uživatele

Seriál (kdysi u nás vysílaný) o chlapci Kašparu Schmeckovi z Hessenska, který se nechal na doporučení svého přítele kapitána naverbovat jako žoldák do války proti americkým vzbouřencům bojujícím za nezávislost. Po připlutí do Ameriky zjišťuje, že život tady není takový jaký si vysnil a jaký mu byl slibován. Když začnou umírat jeho přátelé, pochopí, že byl svým přítelem obelhán a nakonec s několika přáteli dezertuje k americkým vzbouřencům. ()

Reklama

Reklama