Reklama

Reklama

Polibek draka

  • USA Kiss of the Dragon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní pekingský policista Liu Juan (Jet Li) je vyslán do Paříže splnit úkol tak tajný, že ani on sám doopravdy neví, co se pod jeho slupkou skrývá. Jisté je jen jedno: bude to pekelně nebezpečné. Jak totiž vzápětí vyjde najevo, Juanovým nepřítelem je zkorumpovaný a mocný inspektor Richard (Tchéky Karyo), který při likvidací nepohodlných svědků neváhá ani vteřinu. Nejdůležitější figurou v jeho nebezpečné hře se právě stala americká prostitutka Jessica (Bridget Fonda), která ví příliš mnoho. Juan se rozhodne ochránit ji i její malou dceru a pouští se do nelítostného boje, ve kterém proti obrovské přesile nebude váhat nasadit všechny své znalosti smrtících bojových umění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, Jet Li opět nepoužívá zbraně, ale i tak si poradí se svím skvělým bojovým uměním a jehličkama, parádní záporák, který byl fakt svině, fightů bylo dost, akce a střílení taky, libil se mi konečný fight mezi Lim a těma dvouma Albínama kde Jet lámal vazy. Fakt pecka film, doporučuji! Konec dojemný. ,,Nejmenuju se Johnny!" ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Jet Li se umí neskutečně ohánět i bez tun digitálních efektů a různých pomocných berliček a zrychlovaček, kterých jsme viděli v jeho filmech až dost. Polibek draka má naštěstí evropský nádech a je to zatraceně znát. Od stylu akce, po výběr lokací (Paříž). Je tu všechno co by měl správný akčňák mít. Luxusního záporáka, sympatickou krásku, klaďase jak se patří a hlavně strhující akci, které je skutečně hodně a natočená je výtečně. Živě, dravě a bez kompromisů. V rámci jednohubek a jednoduchých akčních filmů fantastická zábava. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Jet se potlouká po Paříži s místní prostitutkou a občas někomu nakope zadek nebo ho znehybní či dokonce zlikviduje akupunkturou. Besson s Karyem si po Brutální Nikitě zase hrají na tajné agenty a zabijáky, ale bez někdejších ambic a stylu, jen v mantinelech akčního béčka s bojovými uměním šikovně cílícího na asijský trh. Asijský divák nad bitkami asi zívne a bude slyšet spíš na tu Paříž,  pro západní publikum ale představují mírný nadstandard. Vše mezi nimi je jen nevzrušivá scenáristická vata s nezajímavým záporákem. V Utržený ze řetězu to  Besson s Jetem Li rozsvítili výrazně víc. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Pekingský policajt přijíždí do Paříže splnit tajný úkol o kterém zatím nic neví všechno se to zvrtne , je obviňen z vraždy a musí se očistit.No není to zajímavé?Je to zajímavý a hlavně je to moc dobrej film s dobrým Jet Lim a hlavně výborným šmejdem Tchéky Karyo.Film mně překvapil a dobře sem se bavil. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Byl by to prunernej akcni film nebejt Jeta Li a Tcheky Karyoa. Jet tu opet hojne pouziva svoje bojove umeni coz je jedine dobre a k tomu se snazi i celkem dobre hrat. Karyo je jako zaporak vynikajici a jeho likvidace na konci bezchybna. Hudba se mi libila jen obcas - jednou pusobi velice otravne a podruhe skvele doplnuje akci. Pribeh je celkem provar, hodnej a zlej polda, zenska s dcerou v nebezpeci - tohle tu uz bylo stokrat, ale diky Jetovi je tento snimek lepsi, nez ostatni tohoto druhu. Pokud cekate nejakou inteligentni podivanou se slozitym scenarem budete sklamany, ale pokud si chcete odpocinout a hodinu a pul se vyborne bavit, tak se vam to diky tomuto filmu urcite povede. A ty Jetovo tricky s jehlama bych chtel taky umet :) ()

Galerie (53)

Zajímavosti (10)

  • Scéna, v níž je Jet Li přepaden francouzskou policií, se natáčela v tunelu, ve kterém zemřela princezna Diana. (D3VIL)
  • Režisér Chris Nahon musel bojové scény mezi Jetem Li a Cyrilem Raffaellim zpomalit, protože jejich pohyby byly pro kameru příliš rychlé. (D3VIL)
  • Scéna, ve které Jet Li napadne Lupa (Max Ryan), měla být natočena odděleně. Nejdříve dialog, až pak bojová scéna. Režisér však po skončení dialogu neřekl "cut", a tak Jet Li zaútočil. Vystrašený výraz Maxe je tedy opravdový. (D3VIL)

Reklama

Reklama