Reklama

Reklama

Polibek draka

  • USA Kiss of the Dragon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní pekingský policista Liu Juan (Jet Li) je vyslán do Paříže splnit úkol tak tajný, že ani on sám doopravdy neví, co se pod jeho slupkou skrývá. Jisté je jen jedno: bude to pekelně nebezpečné. Jak totiž vzápětí vyjde najevo, Juanovým nepřítelem je zkorumpovaný a mocný inspektor Richard (Tchéky Karyo), který při likvidací nepohodlných svědků neváhá ani vteřinu. Nejdůležitější figurou v jeho nebezpečné hře se právě stala americká prostitutka Jessica (Bridget Fonda), která ví příliš mnoho. Juan se rozhodne ochránit ji i její malou dceru a pouští se do nelítostného boje, ve kterém proti obrovské přesile nebude váhat nasadit všechny své znalosti smrtících bojových umění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Matty 

všechny recenze uživatele

Pro zajímavost jsem si během filmu zapisoval přibližnou délku akčních (A) a konverzačních (K) sekvencí, které se střídaly v nepravidelných intervalech: 10K, 10A, 15K, 5A, 10K, 5A, 10K, 5A, 10K, 10A. Konverzace = 55min., Akce = 35min. 60% Zajímavé komentáře: Cival, Marius, JohnnyD , genetique ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Scénář stojí stejně jako u Kurýra za úplnou bačkoru, ale na Jetovy bleskurychlý pacičky je jednoduše radost pohledět. Nebýt tolik povrchních a citově vyprahlých pasáží, které jsem prozíval (a s vypětím všech nepoužil FF), mohl to být parádní nářez - akce je výstavní. Ale Karyo a jeho dialogy jsou jak z hodně špatnýho céčka. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Pekingský policajt přijíždí do Paříže splnit tajný úkol o kterém zatím nic neví všechno se to zvrtne , je obviňen z vraždy a musí se očistit.No není to zajímavé?Je to zajímavý a hlavně je to moc dobrej film s dobrým Jet Lim a hlavně výborným šmejdem Tchéky Karyo.Film mně překvapil a dobře sem se bavil. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Co nejvíc pařížských lokací, co nejvíc automatických zbraní a bezpředmětné střelby z nich, co nejvíc mrtvých civilistů, co nejvíc uhozených záporáků, co nejvíc nefrancouzsky vypadajících Francouzů, ... a každý typ chvatu aspoň jednou. Jediným cílem Polibku draka je ukázat tatínkovi a mamince Devadesátkovým, co všechno se od nich naučil. Na necelých sto minut se proto vciťme do role rodičů tohoto snaživého školáčka, kteří se na jeho besídce rozpačitě usmívají, freneticky tleskají a pokukují při tom po rodičích ostatních dítek, zda se tomu jejich moc nevysmívají. Polibek draka nakonec dostane pohlazení po vlasech a jeden kopeček zmrzliny navíc. Pravdou ale je, že nebýt tří finálních scén (bitva s dvojčaty Günterem a Helmutem, polibek draka Richardovi a doják na konci), šlo by o nezábavnou pitomost, která jelikož neví, chce-li být áčkem nebo béčkem, pro jistotu není ani jedním. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Polibek draka je vytvořenej jenom kvůli akci, to je jasný, hned a ani se na to nemusim koukat, příběh je fakt neskutečně ohranej a lehce předvídatelnej, myslim, že nedá moc práce domyslet si jak se bude vyvíjet skoro celej až do konce ale o ten tady přece nejde, pro Jeta Li tohle bohatě stačí, ostatní už zařídí on a pár borců, který může seřezat, možná tady na muj vkus přece jenom trošku svoje soupeře šetří a to hlavně ze začátku, ale na to aby to nenudilo to bohatě stačí a druhá polovina už je jedna velká akce, jen závěrečnej "souboj" mi přišel spíš směšnej, protože mi to připomělo seriál Xena, ale špatně udělanej rozhodně nebyl Nakonec je to nadprůměr, ale ten příběh je fakt hrůza ()

Galerie (53)

Zajímavosti (10)

  • Režisér Chris Nahon musel bojové scény mezi Jetem Li a Cyrilem Raffaellim zpomalit, protože jejich pohyby byly pro kameru příliš rychlé. (D3VIL)
  • V sirotčinci je dcera Jessicy zaznamenána jako "Isabel Kamen". Isabel je skutečné jméno herečky (Isabelle Duhauvelle), Kamen je potom příjmení jednoho z tvůrců filmu - Roberta Marka Kamena. (D3VIL)
  • Richardova želva ve skutečnosti patří jednomu z členů štábu. (D3VIL)

Reklama

Reklama