Reklama

Reklama

Polibek draka

  • USA Kiss of the Dragon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní pekingský policista Liu Juan (Jet Li) je vyslán do Paříže splnit úkol tak tajný, že ani on sám doopravdy neví, co se pod jeho slupkou skrývá. Jisté je jen jedno: bude to pekelně nebezpečné. Jak totiž vzápětí vyjde najevo, Juanovým nepřítelem je zkorumpovaný a mocný inspektor Richard (Tchéky Karyo), který při likvidací nepohodlných svědků neváhá ani vteřinu. Nejdůležitější figurou v jeho nebezpečné hře se právě stala americká prostitutka Jessica (Bridget Fonda), která ví příliš mnoho. Juan se rozhodne ochránit ji i její malou dceru a pouští se do nelítostného boje, ve kterém proti obrovské přesile nebude váhat nasadit všechny své znalosti smrtících bojových umění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Marius 

všechny recenze uživatele

Luca mám rád . Ako režiséra svojich scenárov (Leon, Nikita, Magická Hlbočina a aj Messenger). Ale....po Taxi 3 ho nemám rád ako producenta a po tomto ho nemám rád ako scenáristu. Keď som nechal vypnutý mód "logika" tak mi to nejak vychádza na hodnotenie ktoré som dal. Inak by to bolo horšie. Jet Li musí mať napísanú postavu tak aby hral ..... Jeta Li (Hrdina, Fist of Legend). To znamená málo dialógov o čomkoľvek inom ako o boji a veľa bitiek. Jeho dialógy s Bridget sú skutočne "perlou". Jediný kvôli komu stojí si tento film pozrieť je Tcheky Karyo. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jetovi zmena amerického akčného prostredia značne prospela a takto si ho chcem pamätať. Skvelý akčný film, trochu dramatickosti nezaškodilo a ja som si to celé vychutnával už asi päť-krát. Karyo sem sedel ako uliaty, záporák od doby 'L' Ours'. Síce scenár je ohraný, no nápady sú nové a dychvyrážajúce akčné scény aké môže natočiť len Li. Vždy sa budem tešiť na ďalšie jeho filmy, len dúfam, že to nepreženie ako napr. Seagal a dôstojne zakončí svoju kariéru. 80%. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Film nejvíc funguje jako němá groteska, takže ideálně odstranit všechny mluvící pasáže a potom se jenom bavit štěněcím pohledem Jeta Liho. Kdyby slečnu hrála opravdová charismatická herečka, možná by se dalo o tom mluvení smlouvat, ale takhle zatím ne. A zbožňuji ten finální souboj se zabijáckými dvojčaty. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Aj po neviem kolkej reprize tohto filmu som sa rozhodol nechat mu 5 hviezdiciek, aj ked v porovnani s 96 HODIN (2008) bol scenaristicky o trosicku slabsi, ale co sa tyka martial arts bojov, bola lahoda sa na to divat. Velmi kvalitne natocene akcne sceny spolu s perfektnou hudbou sa postarali o skvely akcny filmovy zazitok. Tcheky Karyo bol podobne, ako aj v BAD BOYS (1995) rovnaky super zaporak a Jet Li pre zmenu dobry protivnik. Aj preto si vazim Luca Bessona, ktory sa postaral o scenar. S nametom prisiel k nemu Jet Li osobne. ________ Jet Li - (Liu Jian / John) +++ Bridget Fonda - (Jessica Kamen) +++ Tchéky Karyo - (Inspektor Richard) +++ Max Ryan - (Lupo) +++ Ric Young - (Mister Big) +++ Burt Kwouk - (Strýko Tai) +++ Laurence Ashley - (Aja) +++ Produkcia: Luc Besson, Jet Li +++ Hudba: Craig Armstrong, Chino XL +++ ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jet Li v nejlepší formě! Nesmrtelná scénka s kulečníkovou koulí! Ušpiněná Bridget Fonda, která si chtěla hrát s koulema všech! (Nedostalo se jí bohužel, ani maličkých žlutých kuliček hlavního hrdiny). Příjemných 98 minut filmu! Parádní scénář plný akce od Luca Bessona! A když k tomu připočtu ještě nádherně zlomeného Cyrila Raffaelliniho do tvaru písmena Z, tak zde máme kvalitní akční pecku, která stojí za nejedno zkouknutí! 75% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (10)

  • Režisér Chris Nahon musel bojové scény mezi Jetem Li a Cyrilem Raffaellim zpomalit, protože jejich pohyby byly pro kameru příliš rychlé. (D3VIL)
  • V sirotčinci je dcera Jessicy zaznamenána jako "Isabel Kamen". Isabel je skutečné jméno herečky (Isabelle Duhauvelle), Kamen je potom příjmení jednoho z tvůrců filmu - Roberta Marka Kamena. (D3VIL)
  • Scéna, v níž je Jet Li přepaden francouzskou policií, se natáčela v tunelu, ve kterém zemřela princezna Diana. (D3VIL)

Reklama

Reklama