Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pacientům psychiatrické kliniky změna prostředí a trocha čerstvého vzduchu neuškodí. Ale nesměli by se stát svědkem vraždy a jejich lékař je ve smrtelném nebezpečí! (oficiální text distributora)

Recenze (15)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je skvělý bejt mladej a šílenej." A jelikož svět je místo, ve kterém se nekontrolovaně pohybuje mnoho šílenců, tak jeden násilnický fantasta, jeden paranoidní schizofrenik, jeden baseballový idiot a jeden Ježíš se v něm teoreticky hravě ztratí. Oni by to asi zvládli i prakticky, ale léčba svobodou a záchranou akcí jim dala dostatek příležitosti k tomu, aby mne svými diagnózami dokázali pobavit. A oni tuto šanci nepromarnili. ()

5150 

všechny recenze uživatele

70%.. Naprosto pohodová komedie konce 80. let, která s postupem času nabírá na tempu a ke konci skvěle graduje. Za pochvalu stojí zejména herecké obsazení (Lloyd, Boyle a Keaton jsou užasní..), hlášky a soundtrack (mj. kouzelné intro "Dream A Little Dream For Me" hraje na harmoniku a zpívá Bill Goffi). ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Vtipná a velmi zábavná komedie o partě psychicky nemocných pacientů, kteří si za dohledu doktora vyjedou na basebalový zápas. Doktora však napadnou záporní policisté a naši psychouši se musí postarat nejen o sebe, ale také o doktorovo bezpečí. Dobře seskládaný herecký tým v čele s uvolněným Keatonem a skvělým Lloydem předvádí skutečně vtipné scény. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Keaton s regulérním mulletem vede partičku státem uznaných bláznů v povedené komedii, která je ryzím osmdesátkovým produktem, tedy máme zde sympatické postavy až na půdu, duo záporáků, absolutně nepravděpodobný a zábavný příběh s dobrým koncem. Keaton se pro mě stává abnormálně sympatickým hercem, jehož filmografii si moc rád časem doplním. 65% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama