Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack a Caroline sú dvojica, ktorá si celkom slušne žije, lenže Jack náhle príde o prácu. Dohodnú sa, že Jack zostane doma a bude sa starať o domácnosť, pokiaľ je ona v práci. Ibaže - Jack sa ešte nikdy predtým nestaral o domácnosť a nemá ani tušenia ako na to. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

2Pac 

všechny recenze uživatele

Velmi mila a sympaticka komedia o "rovnosti" :) pohlavi. Keaton ma zaujimavy herecky profil. Na jednej strane dokaze zahrat starostliveho Otecko-mamicku, na strane druhej mu nerobi problem zachranovat ludi Gotham city v ulohe Batmana. A navyse dokaze byt nechutne slizky v Beetlejuice.;-) ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Pan máma staví na klasickém klišé muž v domácnosti, které úpřimně nesnáším - když se chlap chová jako totální idiot i v jednoduchých situacích. Tady to ale naštěstí zachraňuje perfektní komediant Keaton a těch scén tu není moc. Naopak scény parodující Ohnivé vozy nebo Rockyho jsou geniální a celý film má díky ústřední dvojice takovou milou atmosféru, která scene i kýčovité rodinné scénky. Takže proč ne, klidně za 4. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná rodinná komedie ze začátku 80. let, kde je výborný Michael Keaton v roli otce, který se stává mužem v domácnosti. Je to takové mile vtipné zbytečně se zde netlačí na pilu a nejsou zde vyloženě vyhrocené situace, které by nešlo v dobré obrátit, jak je pro Johna Hughese celkem typické. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scénář k filmu byl napsán za pouhý jeden týden. (ČSFD)

Související novinky

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama