Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Desetiletý Will žije se svými rodiči a sourozenci u dědy na jeho venkovské farmě. Je tady šťastný a s dědečkem má moc krásný vztah. A tak, když jeho otec dostane nabídku na nové zaměstnání ve městě a je tedy nutnost se za novým místem přestěhovat, rozhodne se přes protesty všech, zůstat u dědy. Toho také přemlouvají, aby se s nimi do města přestěhoval, ale dědeček už nechce měnit staré zvyklosti. Přichází však zima... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Tak to je bomba ! Dal jsem 4* a zvedl tak hodnocení ze 69% na 70% a dostal film do "červených kostiček". Na to, že je to starší film s neznámými herci, je to bezva příběh z krásného prostředí kanadské zimy. Skvělí jsou Willovy rodiče a děda, vztah Willa k sestřenici, jeho láska k rodnému kraji .... Navíc je tu jeho představivost, která dokáže krátkodobě zamávat s dějem (děda umírá, ale stejně ještě odchytí divokého bělouše (či bělku) Zimu a jde ji ustájit. Nakonec ke stěhování do města dojde, ale už bez dědečka. .... ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Komorná Posledná zima sa odohráva na kanadskom vidieku asi v 50-tych rokoch 20. storočia. Veľa sa toho nestane. Sme svedkami Billyho obyčajného života a dospievania v malej komunite uprostred veľkých plání. Príhody sú smutné i veselé. Pripomínalo to Domček v prérii. Archaický hokej, sánkovanie, či dokonca curling, hraný s obyčajnými metlami na upratovanie, boli super. Film z roku 1989, ktorý je navyše sám retro, nie je pre každého. Musíte mať naňho náladu. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama