Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matt Benson, americký vyšetřovatel FBI, přijíždí na sicilský ostrov Panarea, jenž leží v Liparském soustroví, v rámci dohody mezi USA a Itálií. Spolu s manželkou Jessií a pětiletou dcerkou Tinou jsou ubytováni v pohodlném a dobře střeženém domě s výhledem na sopku Ginostra. Pár dní po příjezdu se Matt setkává s jedenáctiletým Ettorem Grecem, jehož celá rodina zahynula při bombovému atentátu. Aby malého svědka ochránil před místní mafií, Matt se rozhodne vzít Ettoreho do domu, kde sám bydlí, aby ho tak mohl lépe chránit. Krvavé tajemství, jež ho k chlapci váže, však neprozradí ani své ženě a jeho rozhodnutí pomalu přivede Bensonovu rodinu k branám pekla. Venku hrozí nebezpečí, uvnitř narůstá strach a mezitím stojí bezbranný sirotek... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

saaaky 

všechny recenze uživatele

Co říci, Pradalův snímek mě ze začátku nadchl snad jen názvem, jež vzbuzuje určitou dávku respektu a donutí člověka zmáčknout s očekáváním nějaké nové mafiánské řežby - myslím tím co se filmové kvality týče. Bohužel se člověk nudí už po prvních desíti minutách a film tak nepřináší vůbec nic nového. Andie McDowell, Harvey Keitel, inu, to je velká škoda, z toho šlo rozhodně vytěžit více. Pauza, stop, konec, tohle mne nějak nenadchlo. ()

Pavlík 

všechny recenze uživatele

Andie MacDowell není jako víno. Stárnutím se nelepší, spíše hořkne. Ty tam jsou časy, kdy hrála slečnu Janu Porterovou (Tarzan - Pán opic). O trochu lépe na tom byl její manžel - Harvey Keitel. Opakování tohoto filmu televize zařadila pozdě v noci. Kdo se nedíval a bylo mu to líto, tak si myslím, že spánek byl lepší a zdravější. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne zdĺhavý film natočený a zahraný bez akéhokoľvek elánu, vhodný maximálne tak na uspanie. Byť tak o hodinu kratší, bol by som zhovievavejší. Vyložene zlé to nie je, ale odporúčam len tým, ktorí ocenia pekelne dlhé a nemastné-neslané filmy neprinášajúce nič nového.:), teda :(... ()

Goodlooker odpad!

všechny recenze uživatele

Blbost! Harvei Keitel by po absenci Tarantinovek jakoby nevěděl do čeho píchnout a nechal se tahat po spleti začouzených uliček trapných nízkorozpočťáků. Film se stráášlivě dlouhý a ty dvě hodiny se zdají býti nekonečné. Jak již psal Bouncer, Ginostra je film bez atmošky, vnitřního zázemí a pohody. odpad! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama