Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zabijácká komedie, kde je bývalý policajt na stopě sériového vraha i starostovy sexy dcery! Kevin Kline stojí v čele hvězdného obsazení, kde najdeme Susan Sarandon, Mary Elizabeth Mastrantonio, Harveyho Keitela a Roda Steigera. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

nash. 

všechny recenze uživatele

Hasič, malíř a starostova dcera na stopě sériového vraha v krimi komedii, která si kouzelně ležérním způsobem utahuje z různě překombinovaných, na hlavu postavených vražedných plánů filmových psychopatů. Zápletku sice tlačí do kouta kouzelně zábavná dvojka Kline – Rickman (ten především), podivný účes Sarandonové a jako třešnička snaživá Mary Elizabeth, nicméně závěrečná půlhodinka, se zřejmě nejujetější scénou zatýkání vraha, je něco, na co asi jen tak nezapomenu. No, možná ještě na výborný popis práce hasičů (“No, dům hoří, všichni běží ven, jen já dovnitř.“). ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, napínavé, vražedné × poklidné, obyčejně relaxační. Odpočinkový film, u kterého jsem prostě po nedělním obědě po pár hodinách spánku stejně neusnula. Děj měl spád, občas proletěl i nějaký ten vtípek, romatika tam taky byla, nic náročného. ..nějak se nemůžu dokopat k pořádným filmům s titulkama.. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jediny poriadny film co som videl od O´Connora bol Tanec na konci leta 1998. Teraz este aj toto. Ale je to strasne slabe, urobit komediu z toho ze policajt je na stope vraha je podla mna scenaristicka bezradnost, rezisersky je to amaterizmus a film pravom skoncil v sivom, sedivom priemere. kevin Kline bol zbytocny . 30 % ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

U tohoto vcelku nenápadného snímku překvapí velmi silná herecká sestava v čele s výborným Kevinem Klinem. Na to, že jde v podstatě o thriller o sériovém škrtiči, překvapí velké množství humoru - skvělou postavou je v tomto směru Alan Rickman. Ovšem řešení resp. systém výběru obětí je až trochu směšný, nebo to byl další humorný prvek? ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Půl filmu před námi schovávají, jaké má Klineův do služby povolaný detektiv extra schopnosti (víme jen, že umí dostat ženu do postele v průběhu prvního rande) a pak se konečně vyjeví, že je to newyorkský Monk, který na to jde přes prvočísla, hvězdnou oblohu a hasičskou náturu (když všichni vybíhají ven, on jde dovnitř). Žánrově i svou povahou je to podivně neukotvené a rozhodně to není čistokrevná komedie. Způsob vedení vyšetřování je spíše úsměvný a akt dopadení pachatele má blízko k frašce, nicméně jako jednorázová zábava s kvalitním obsazením to poslouží dobře. Z postav nejvíc zaujal Aiello jako standardně ukřičený policejní šéf, který šel proti dvěma klišé. Nebyl černý a v častém stavu rezignace ani vlastně ukřičený.. P.S.: Co by to byly za osmdesátky, kdyby jste u hudby při závěrečných titulcích nepoznali, že jsou to osmdesátky.. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama