Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

otík 

všechny recenze uživatele

Komedie plná zajímavých herců je především ukázkou "debilního" Sandlerova pojetí ujetého třetího syna Satana, který musí na Zemi, aby přivedl zpět své "podařené" bratry a tak zachránil svého tatínka. Při svém snažení narazí na zajímavé postavičky včetně své matky, anděla. Bizardní - to ano, úsměvné - místy, zajímavé - nikterak. Stará klasika od Sandlera včetně blití a sprostých nadávek. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Miluju komedie, kdy je hlavní hrdina "odjinud" a nezná zvyky a principy našeho světa. Obvykle je to velká sranda. Což platí i u tohoto filmu. Jistě, film stojí za starou bačkoru, ale dokáže pobavit. Tedy pokud vypnete mozek, jak se říká. Film není pro každého a většina filmových kritiků o něj zřejmě ani nezavadí ani ebonitovou tyčí, ale své publikum si určitě najde. Adam Sandler sem přesně zapadá. Zachází se až do hlubin trapnosti a vy mu máte někdy chuť vlepit pěstí, ovšem to k filmu patří a když o tom nebudete přemýšlet, budete se smát...80% ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Starší komedie se Sandlerem prostě nemají chybu, pokud tedy tomuto jeho humoru přijdete na chuť. Malý Nicky je navíc svým námětem v lecčems výjimečný film, páč Sandlera jako Satana (byť mírně retardovanýho) bych si představit asi nikdy nedokázal. Je to prostě vodvaz, kterému navíc zdatně pomáhají různé cameo roličky v čele se samotným Ozzyjášem nebo slepým Tarantinem zvěstujícím apokalypsu (jak to ten Adam dělá, že do svých filmů dokáže pokaždé natahat tolik slavných lidiček i třebas jen na desetisekundovou pasáž. No jen jestli to nebude tím, že ty jeho komedie prostě maj něco do sebe). A když vám na poličce trůní vychytaná figurka Little Nickyho i s tím jeho tlustým buldokem, tak není co řešit :-) Jen škoda, že se ve filmu nakonec neobjevil původně zamýšlený a tehdy na vrcholu své kariéry se nacházející Marilyn Manson- to už by byla pro mě taková malá kultovka :-)) ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

Jediná překážka u tohoto filmu je Adam Sandler a jeho křivej xicht. Pokud cvičíte jógu či meditujete,před filmem doporučuji,jelikož ne každý nechá obrazovku zapnutou při pohledu na Adama s jeho fešáckým zjevem.Takže pokud překousnete Adama,tak se dívejte dál.Jako u většiny komedií i tady se nám prolínají scény trapné a momenty při kterých jsem se od srdce zasmál.. Za shlédnutí stojí už jen bohem seslaný Ozzy,také Quentin a další. Můj dojem možná ještě umocnili mí metaloví kamarádi,ale i bez nich by to dostalo ode mě nejhůř ***.Takže 666,ruce v pěst!! ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Pekelna brana je porusena a nefunkcni.Peklo nemuze prijimat duse, hrozi vznik nerovnovahy mezi dobrem a zlem.Jediny ,ktery muze spravny chod pekla zachranit je treti Satanuv syn , maly Nicky.Adam Sandler opet jednickovy.Jenom bych vytknul muziku, ja osobne bych pro navozeni spravne atmosfery zaradil poradny svedsky punk neco jako Raserbajs, Hans&Great ci Charta77. Otazka: neni uz zminena nerovnovaha na svete nastolena? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Film byl nominován na sedm různých cen - kromě nejhorších herců, režiséra, scénáře a snímku například za nejlepší cameo roli (Ozzy Osbourne). (SHI-SHA)
  • Dana Carvey (rozhodčí) si zlomila kotník během točení scény se zápasem Harlem - Globetrotters a musela ji dotočit s berlemi. (SHI-SHA)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama