Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tento skvost mě úspěšně míjel po čtrnáct let, neb já se ráda míjím se Sandlerovic potomkem, jenže, co by jedna neudělala z lásky k bližnímu a ze zvědavosti, že? Počáteční obavy rozptýlilo hned prvních pár minut, jedná se totiž zcela překvapivě o vtipnou, zajímavou a tak nějak jinou komedii, tedy srozumitelněji a výstižněji, je to hustá ouchylárna prošpikovaná drsnou muzikou. Můj šálek kávy to sice není, přesto musím uznat, že je to dobré. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Tradičná "Sandlerovská" komédia o synovi samotného satana, ktorý musí podniknúť výpravu na zem, aby dolapil svojich bratov, ktorí útekom z pekla spôsobili zamrznutie pekelnej brány. Filmu prospieva niekoľko atribútov vrátane hereckého obsadenia a početných cameo úloh (Ozzy Osbourne, Tarantino, Reese Witherspoon atď.) či metalového soundtracku. Problémom sú však mnohé trapnosti či Sandlerovo prehrávanie. Ale raz za čas si túto komédiu rád pripomeniem a z chuti sa zasmejem pri scéne, ako Harvey Keitel cpe Hitlerovi do riti ananas. ()

Reklama

ripo 

všechny recenze uživatele

K.A.T.A.S.T.R.O.F.A. !!! Tak trápny výkon herca a tak trápny komediálny scenár s tak trápnymi "fórmi" som už dávno nevidel .... Síce ..... Nebolo to až tak dávno. Kameňák č. 2 u mňa spadol do tej istej odpadovej jamy ako Malý Nicky. S tým rozdielom, že Sandler pláva na povrchu toho odpadu a Troška je v tom až po uši .... ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Odhoďte předsudky, tohle je rychta. Pes s nejstrašnějším chrápáním na světě, Harvey Keitel jako nejlepší satan (-hned po Karlu Heřmánkovi), výborně ztvárněný peklo a na konci Ozzy a jeho koncertní vychytávka. Smál jsem se od začátku do konce a to nejednou. Kancelář starosty ve spolupráci s newyorskou turistickou radou vyhlásila nové heslo, které nahradí "Miluji New York". Nový slogan bude: "Miluju kurvy!" | "Proč ses přišel podívat na Globetrotters, hochu?" "Já přišel na pivo a za děvkama!" Šest, šest, šest, ruce v pěst!! (dá se bez problému sledovat s dabingem) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Hodně rozporuplné pocity. Na jednu stranu zábava, dobrý vtípky, celkem zajímavej nápad, můj oblíbenej Rhys Ifans, spousta známých (Ozzy, Quarantine) .. na druhé straně Sandler. Chápu, že Nicky musel být zaostalej, ale tak jak ho předvádí Sandler (huba nakřivo) je dost odporný.. Ale pokud skousnete Nickyho jako takového, tak se budete celý film slušně bavit... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • K inscenaci videa do zpráv, kde se Nicky (Adam Sandler) objeví jako masový vrah, se jeho bratři inspirovali scénou z filmu Zjizvená tvář (1983). (Prochy38)
  • Dana Carvey (rozhodčí) si zlomila kotník během točení scény se zápasem Harlem - Globetrotters a musela ji dotočit s berlemi. (SHI-SHA)
  • Skladba, ktorú hrá Nicky na gitare, je od slávnych Van Halen - Runnin` With The Devil. (Cappuccino)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama