Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud černá komedie o řidičích sanitek, kteří se mnohem více zajímají o počet dopravených pacientů, než o jejich zdraví, život nebo dokonce spokojenost, nás zavede do Los Angeles. Zde právě několik soukromých záchranných služeb vykopalo válečnou sekeru, protože podle nového zákona náleží právo odvozu zraněného nebo pacienta do nemocnice tomu, kdo bude na místě první. Výsledkem je pochopitelně nelítostná válka mezi jednotlivými záchrankami. (rawboy)

(více)

Recenze (8)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tahle podivná komedie je taková směs několika různejch epizodek bez nějakýho souvislýho děje. Saniťáci vyjížděj k různejm případům, občas je to vážný a řešej se tam problémy toho typu, že nemocnice odmítá přijmout těhotnou nebo maj saniťáci depku z toho, že jim chcípnul pacient, zastřelili jim parťáka a podobně, ale častěji jsou tam nějaký pokusy o vtip. Ale humor je spíš ze slabšího soudku. Moc jsem se nezasmál. Film nabídne i trochu akce a jednu honičku, ale ta asi nikoho taky zrovna dvakrát nenadchne, když navíc vezmete v úvahu, že režisér má na kontě Bullshitův případ. Harvey Keitel, kvůli kterýmu jsem si vlastně film nahrával, je tady naprosto nevýraznej. Zaujme snad akorát vypnutá hruď Raquel Welch a pár hlášek Billa Cosbyho. Nic víc jsem v tom filmu nějak nenašel. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tak předně to vůbec není komedie, ale spíš sonda do kapitalistického světa. Když si uvědomíte, že odmítání pacientů nemocnicemi a další lahůdky dnešní doby znali ve spokojených státech už před skoro čtyřiceti lety, zamrazí. Nemusíte být komunisty, abyste si uvědomili, že tenhle film nabízí poněkud odvrácenou tvář demokratického světa. Moc hlášek ve filmu není, i když Cosby je dobrej. Raquel už lehce vyšeptalá. Zajímavý původní český dabing 1994 (Oldřich Vízner = Larry Hagman, Marcel Vašinka = Bill Cosby). ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Cosby se nezastaví ani tady, pro Larry Hagman taky není tenhle žánr novinkou, ( seriál I Dream of Jeannie), ale stejně nevím. Příběh je i není. A taky Harvey Keitelovi zapomněli říct že je to komedie. Kdyby o tom věděl tak možná by byl živější (Hlava nad vodou). ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Boha jeho, to byla zase vagínovina. Těch pár hlášek Billa Cosbyho za hodinu a půl zbytečného času fakt nestojí. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama