Reklama

Reklama

Smoke

  • Německo Smoke - Raucher unter sich (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Auggie Wren je poetický majitel brooklynského obchodu s doutníky, místa, které je považováno za ostrůvek lidského porozumění, oázu klidu i záchytný bod, k němuž se upínají věrní zákazníci. Jedním z nich je i Paul Benjamin, spisovatel a zlomený muž, jehož těhotná manželka byla kousek od trafiky zastřelena. Když Paulovi jednoho dne zachrání život mladý černoch jménem Rašíd, mezi spisovatelem a jeho zachráncem se zrodí přátelství a společně začnou pátrat po Rašídově dávno ztraceném otci. Auggie je překvapený, když se v obchodě nečekaně objeví jeho bývalá přítelkyně Ruby, která mu oznámí, že by její těhotná, drogově závislá dcera Felicity klidně mohla být jeho - a zoufale potřebuje pomoc. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (245)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nekouřím, nefotím stále stejné místo, nestal jsem se majitelem zletilé dcery a celkově nadšení z tohoto snímku nechápu. On byl sice celkem fajn, skvělí herci ho nenuceně táhli k nadprůměru, ale taky chvílemi nudil a totální absenci humoru já zkrátka neodpouštím. Taky mám svých starostí nad hlavu a tady má každá postava trable, které nechci znát a už vůbec je nechci řešit. Navíc jsem tentokrát nezvládl typické "nezávislé" kecy typu: Mám ti to říct? Ty opravdu chceš, abych ti to řekl? Fakt nevím , jestli ti to mám říct. Tak dobře, já ti to řeknu. Ale dobře mě poslouchej, protože to, co ti řeknu, bude fakt pecka. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Skvostný >malý< velký film o věcech lidských. Lehoučký jak kouř z těžkého doutníku... Není nad to, si takhle s přáteli v klídku dát cigárko. Nebo že by libo doutníček? A není třeba přitom nakonec ani šlukovat. Tak ať nikdo netvrdí, že kvůli tomuhle filmu si začal s kouřením. Protože takovou trafiku jen tak leckde nenajdete... :-) . . . ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Milá mozaika propojujících se příběhů, ať už vyprávěných nebo těch co se odehrávají přímo před našima očima. Všechny jsou zahalené dýmem, ale přesto jsou hřejivé a příjdou k chuti. Je to radost sledovat skvělé herecké výkony a chytré pointy, ve filmu, u kterého se přemýšlí a reflektuje dobu, stejně přesně jako Auggieho foťák zachytává čas. Závěrečný Vánoční příběh zahřeje u srdička. Musím se o víkendu zajít podívat na babičku. Co bychom to byli za přátele, kdybych ti nemohl svěřit svoje tajemství? ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

(Minikino kavárna Ostrava, 16/06/11) Repríza po více než deseti letech opět neomylně doručila totéž, co tehdy .. neopakovatelnou zabydlenou atmosféru, pohodu, trochu dojetí .. a chuť na dobré cigarillo. Přemítání nad Augieho nádherným foto projektem je moment, kterého bych si potřeboval sem tam znovu šluknout, ať nezapomínám čas od času zpomalit a nenechat si den splynout s ostatními do jedné šedivé a neprožité mlhy. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Dnešní nedělní menu bylo složeno z předkrmu Harveye Keitela a jeho obchodu s doutníky a i ...pornem. Příloha byla jistý Paul Benjamin, spisovatel z NY. Do toho se mi zamotal takový černý vychcaný spratek Rašid( místo oliv asi) a jeho povedený otec bez ruky. Pak jako desert tam přišla nějaká děvka z Pittsburgu, co naprosto nezvládla výchovu své dcery. No a pak vám Auggie, místo zmrzliny povykládá jeden vánoční příběh-trošku si u toho zakrad ale stejně to byl dobrý skutek. V tomto povídkovém movie se vážně skoro nic neděje a vůbec nic se tam neřeší a a ani nevyřeší-na závěr vám zachrchlá Tom Waits...ale je to moc dobrý....čučí z toho člověčina! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (17)

  • Dům Cyruse (Forest Whitaker) se natáčel na adrese 1627 U.S. 9, Garrison v New Yorku. Dům už neexistuje. (sator)
  • Roli zloděje, který ukradne časopis pro pány, si zahrál neherec Daniel Auster, syn režiséra filmu, Paula Austera. (sator)
  • Rozdíl ve scénách mezi verzemi o délce 112 minut a 108 minut je v závěrečné „Vánoční povídce“. Zatímco ta delší ji obsahuje, v té kratší chybí. (sator)

Reklama

Reklama