Reklama

Reklama

Na první pohled

  • USA At First Sight (více)

Obsahy(1)

Prožijte s námi příběh o znovuobjevení lásky a krásy života. Když unavená a vystresovaná Amy odjíždí na odpočinkový víkend do lázní a potkává zde pohledného maséra Virgila, její život začne nabírat jiný směr. Virgil je mnohem vnímavější a pozornější než ostatní muži, které Amy poznala. Má vlastní vidění světa - Virgil je totiž slepý. V tuto chvíli jen zázračná operace nabízí naději, že se Virgilovi vrátí zrak a oba budou moci společně znovuobjevovat svět... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

sharky 

všechny recenze uživatele

70%Až slzopudná romantika, navíc natočená podle skutečné události, s mnoha velmi romantickými a dojemnými momety (naslouchání kapkám deště, cukrová vata), dobrými herci, ale poněkud slabší druhou polovinou. Lehce patetický závěr mi ale výjimečně přišel docela na místě. člověk by ani nevěřil, že se něco takového může stát... ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl dávno a tehdy bych určitě dal 5*. Ale dnes (to jest 1.2.2009) to běželo v televizi a já jsem si chtěl oprášit vzpomínky, abych mohl hodnotit. Příběh je to pěkný a dokonce podle skutečné události, ale pokud chce režisér zaujmout na plných 100% musel bych změnit herecké obsazení. Val Kilmer tomu nejde co vytknout, skoro jako by někoho znal s tímto postižením, ale Mira Sorvino trochu ji něco chybělo...více lidskosti, jak prošla výběrovým řízením to nevím.... ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Na základě skutečných osudů vzniklo toto bezkrevné romantické drama, natažené do dvou hodin, které při troše soudnosti šlo s přehledem prostříhat na 80 minut. Takto je výsledek hodně nudný a je to škoda, protože téma mělo spolehlivou dramatickou složku. Herci tak ani nemají moc co hrát a v natažených záběrech působí zbytečně bezradně, což z jejich obvykle standardních výkonů ještě pár bodů ubírá. 40% ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Tento film má asi nejvíc za problém, že tu nehraje známější herec ( ), kdyby tu hrál např. ´´Keanu Reeves´´, tak by určitě měl film větší tržby a byl proslulejší. Možná je to jen škoda, že nevybrali někoho lepšího, ale i tak je ´´Na první pohled´´ povedený film. Navíc je scénář ovlivněný skutečnou událostí, kterou zaznamenával doktor, kam chodil na vyšetření očí... Příběh o lásce dvou lidí ( slepce od mládí a krásky z New Yorku ). Kteří se do sebe zamilují a prožívají společné chvíle. Po čase chce , aby šel na operaci očí, nejdřív chvíli odmítá, protože byl na operaci očí v mládí a nechce si to prožít ještě jednou. Ale nakonec se rozhodne podstoupit jí. Operace se zdaří a on objevuje svět kolem sebe, ale po čase se mu vrátí slepota zpět.. Dokáže láska přejít i tuhle nečekanou situaci??? ( Hodnocení: 7/10 ) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Klasická, ale hezká romantická podívaná o od malička slepém masérovi, do kterého se zamiluje mladá žena z New Yorku, přesvědčí ho, že by se měl nechat operovat, aby mohl zase vidět, aby následně zjistila, že ono to zas tak růžové v tom vztahu nebude, když chlápek bude vidět. Velmi slušný Kilmer, příjemná Sorvino a hezké hudba Marka Ishama se postarali o příjemné nedělní odpoledne. ()

Galerie (160)

Reklama

Reklama