Reklama

Reklama

Killer's Moon

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

panjosef 

všechny recenze uživatele

Ehm, tak přemýšlím kde je chyba, jestli ve mně nebo v tomhle anglickým filmu nebo vůbec někde uprostřed. Pořád mi nabíhají myšlenky na to parohatý zvíře co běhá po lese, to kdyby se ve filmu ještě objevilo tak budu mít jasný, s čím se asi v názoru na tenhle film ztotožním. Autobus plný mladých chichotajících se študentek má poruchu tak všechny studentky a jejich Mrs. nocují na jednom kamenném sídle v anglických lesoparcích. Na louce poblíž taky stanují dva kamarádi a jeden z nich si do stanu dotáhl nějakou svou roštěnku. Krom toho je poblíž chata se starým nimrodem a co by čert nechtěl, v lesích začnou pobíhat čtyři blázni, kteří uprchli z léčebny zrovna ve chvíli, kdy na nich byla aplikována léčebná terapie, spočívající v podání halucinogenů (zajímavé). A všichni čtyři si myslí že jsou ve snu a ještě společně mezi sebou filozofují, jestli tohle je sen či není. A nějak tak se dostanou do toho sídla a začnou milé dívky znásilňovat a zabíjet. Nicméně, tohle není ani žádný horor nebo explo, mám pocit že tady si někdo dělá prdel sám ze sebe. Magoři se k sobě chovají jako nejgalantnější angličané, oslovují se "mistře", navíc působí trochu jako banda z Clockwork Orange (v bílým, klobouk, vtipný hlášky) a pořád spekulují jestli podstupují terapii nebo je to realita (týpek znásilní babu a začnou spekulovat "Pánové, asi jsme právě provedli něco špatně", a takovejhle wtf hlášek je tam víc :-))) ). Dívky se chovají naprosto klidně, až na chvíle kdy je teda nějaké přímo ubližováno, ostatní postavy taky nějak tak zmateně pobíhají sem a tam. Do toho ještě vběhne třínohý dobrman, který se celou tu dobu filmem tak nějak potuluje. Celý to má skoro stylizaci jako divadelní hra, nějaké absurdní drama, navíc v podání skoro jako televizní inscenace, s jasně anglickým původem, úplně eště by tam mohlo naskočit to logo BBC :-))). S tím, že během sledování jsem pořád tápal, jestli je celej ten film tak mizernej nebo jestli si tvůrci dělají prdel. Je to bohužel na úkor záživnosti, fakt jsem se místy vrtěl a rezignovaně sledoval co se ještě stane a bylo mi to vlastně už úplně jedno. To je ten důvod proč tomu dávám dvě hvězdy, jinak by to mohla být celkem ucházející parodie na filmy o vraždících magorech a vůbec na všechno, ta myšlenka se mi líbila, aji to provedení, ty vtipný hlášky, ale zkrátka to úplně nešlape. Třeba si někdy najdu čas skouknout znova a objevím v tom něco skrytýho, a budu chtít zvýšit hodnocení z dvojky na trojku, ale nevím jestli se mi bude chtít. Závěrečné vyústění už mne teda fakt vyvrátilo s rukou na čele do židle, kroutíc nevěřícně hlavou. A závěrečný záběr na mrtvolu na lavičce před barákem, která se tam najednou objevila a vůbec nevím že by měla co do činění s předchozím dějem mne přivedl ke srozumění, že tentokrát jsem asi opravdu ten vůl já. 4/10 ()

Zajímavosti (6)

  • Aj nočné scény sa natáčali za bieleho dňa. (beso74)
  • Scéna s mačkou, ktorú pripravil o chvost jeden zo šialencov, bola do filmu pridaná potom, čo sa prišlo na to, že je tam mačka bez chvosta. (beso74)
  • Herečky stvárňujúce školáčky bývali počas natáčania v tom istom hoteli, v ktorom vo filme hľadajú ich postavy útočisko. Navyše, prezradili, že aj napriek tomu, že sa tu filmovalo, v hoteli boli skutoční hostia. (beso74)

Reklama

Reklama