Reklama

Reklama

Maid Droid

Trailer

Obsahy(1)

Aby se Harrison (Jose Adam Alvarez) zbavil své bývalé, najme si Mako (Faith West), krásnou androidní služebnou, které se vracejí vzpomínky z minulosti, což ji vede k násilným činům. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Asiaté a zvláště pak Japonci by zřejmě zaplesali radostí, protože tyhle domácí androidy nejen pro úklid domácností, ale i uspokojení někteří skutečně využívají, nicméně z pohledu filmového diváka tento film nemá příliš co nabídnout. Zvláště pak z hororového hlediska, jen trochu té nahoty dvou přítomných dam a to je sakra málo. Ve skutečnosti jde jen o další zbytečnost, kterou valná většina může klidně minout zcela bez povšimnutí. A o nic důležitého nepřijde!    Hlavní hrdina nemůže dostat z hlavy svou ex, vzpomínky bolí, strašně mu chybí fyzický kontakt – pořád si jí představuje polonahou – no a tak do jeho života vstoupí spoře oděná androidka, která splní každé jeho přání. No kvalitní svíčkovou mu neuvaří, ale nějaký ten poživatelný blaf jo a v posteli je úplná dračice. Jenomže má i pohnutou minulost, která se jí začne vybavovat a navíc žárlí. Sem tam je nám nabídnut nějaký ten vzpomínkový záběr – kterak se k ní choval její minulý „majitel“ a teprve v samotném závěru se lehounce přitvrdí.    Nečekejte však žádnou hutnou porci brutality, jen nějaké to křupnutí krku, rány nožíkem a naběhnou závěrečné titulky. Z pohledu hororového diváka jedna velká nuda. Netrvá to sice dlouho, ale i tak kromě dvou nahých hereček tu skutečně není nic zajímavého k vidění. Já si tak v klidu můžu odškrtnout další film ze své sbírky a jít zas o film dále. Tohle prostě nemá ani na průměrné ohodnocení. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Nerozumiem zmyslu takýchto filmov! Príbeh aký nám ponúka tento film neobsahuje absolútne nič! ()

Reklama

rivah 

všechny recenze uživatele

Aby se zbavil své ex-partnerky, najme Harrison Mako, půvabnou android-dívku, jejíž minulost pozmění tak, aby konala násilně....Chatrný a schématický děj. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno