Reklama

Reklama

Od ucha k uchu

  • USA A Smile Like Yours (více)
Trailer

Obsahy(1)

Danny (Greg Kinnear) o Jennifer (Lauren Holly) jsou ideální pár. Mají perfektní zaměstnání, fantastické přátele, a hlavně, jeden druhého a svoje šťastné manželství. Je tu jen jediný problém v jejich ideálním životě. Slovo „rodičovství" v Dannyho slovníku neexistuje. Jennifer je však pevně rozhodnutá manželův rodičovský instinkt probudit. A není nic lepšího, než jít do rodičovské poradny, kde Dannyho ještě víc znechutí a na kliniku, kde budoucím rodičům provede testy strašná ošetřovatelka, připomínající náklaďák. Danny má všeho dost a zdá se, že idylce je konec. Jedno perfektní manželství má problém. Avšak nepočítá se s tím, že Jennifer je rozhodnutá použít všechny prostředky, hlavně ty netradiční, na záchranu svého manželství a samozřejmě na naplnění svého snu. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Greg Kinnear překvapivě v jiné roli než ukřivděného gaye, která je nezvykle sexy a fakt mu sekne. Holky se skoro o něj popraly a nebylo ani divu. Co stojí za pozornost je jediná věta, jež shrnuje veškeré rady od Sally po Uzla a sexuology vůbec: "Proč by měla nějaký románek s jiným, když je s Tebou tak spokojená v posteli." Jak prosté, tak pravdivé. Přesně. ()

Reklama

Agatha 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie s lacinou zápletkou, ale s dobrým hereckým obsazením. Ti však nemůžou dělat nic proti nic neříkajícímu scénáři. Trochu úsměvná místa připravila Joan Cusack a v malé roli i Shirley MacLaine. Trochu té zábavy přinese i snaživý nemocniční personál. Jinak se snažíte přežít nepovedený dabing a reklamy během filmu. Kladem je naopak docela temperamentní hudba. Celkově bych to zhodnotil jako film vhodný pro unavené oči a klimbající hlavu. Když si sem tam zdřímnete, tak o nic nepřijdete... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama