Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joey Boca (Kevin Kline) je natolik posedlý životem, že vůbec neví, co se sebou. Přátelé, jídlo, hrátky, sex... všeho si užívá plnými doušky. Je majitelem tacomské pizzerie, má oddanou ženu Rosalii (Tracey Ullmanová), dvě roztomilé děti a nezměrnou chuť do života, která jej nutí vyvádět naprosté šílenosti – například spát s tolika milenkami, že se v nich sám ztrácí. Rosalie si odmítá připustit, že je jí manžel nevěrný. Když už se ale nemůže nadále vyhýbat pravdě, sama je nucena udělat něco šíleného – pokusí se Joeyho s pomocí své jugoslávské matky (Joan Plowrightová), lehce nekonvenčního, duchovně založeného kamaráda a dvojicí naprosto neschopných zabijáků (William Hurt a Keanu Reeves) zavraždit. (HBO GO)

(více)

Recenze (64)

RHK 

všechny recenze uživatele

Americká komedie o extrémně nevěrném italském manželovi a jeho ženě a tchýni, které vyžadovaly jako trest jeho zabití. Příliš legrační mi to ani nepřipadalo a chvílemi jsem se nudil. Tipoval bych ale, že ženám se tenhle film bude líbit výrazně více... Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=vaI3G7tB_JE ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie o nepovedené úkladné vraždě. Skvělá plejáda herců - Kevin Kline, Tracey Ullman, Joan Plowright, William Hurt, Keanu Reeves.. někteří známí spíš z menších roliček, nebo méně známých filmů, ale o to víc překvapují v tomhle snímku. Smál jsem se a to docela hodně. Nadarmo se neříká, že v Italském manželství létají talíře vzduchem. Tady létá vzduchem všelicos. Vřele doporučuji. Nápor na bránici jak má být. 80% ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Film z doby, kdy se neřešily LGBT+SDKKDP aj. a tak je to o humoru. Jeden záletník, šílená tchýně, dva feťáci a zakomplexovaný mladík milující svou šéfovou. Jak se tak dívám z okna, vídám hnedle tři sousedské domy, kde je to podobně. Některé herecké výkony mě doslova porazily (v tom dobrém), celkově film měl řadu překvapivých momentů, ( musel jsem se smát) a zůstalo to crazy a nespadlo to do patosu. 65%. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Černá komedie Lawrence Kasdana o odplatě, kterou manželka (je do ní platonicky zamilovaný mladý River Phoenix, který jí vykládá runy :-) a tchýně nachystají na nevěrného manžela. Kevin Kline se svou karikaturou itala vlastnícího pizzerii, přehnaným přízvukem a opalovacím krémem na obličeji, aby byl snědší, balancuje na hraně humoru a trapnosti. V druhé polovině to s příchodem mimózní dvojky dlouhovlasej William Hurt a Keanu Reeves nabere na absurdnosti a vtipnosti. ()

Clowie 

všechny recenze uživatele

Zprvu nepříliš nápaditý rodinný film o manželských problémech v podání Kevina Klinea a jeho ženy Tracey Ullman a její matky Joan Plowright je nade všechno povýšen neskutečnou epizodou dvou fetek Williama Hurta a Keanu Reevse. To, co předvádějí, patří ke zlatému fondu americké kinematografie (I love to death). Směji se pokaždé, když to vidím. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • River Phoenix a Kevin Kline, kteří se spolu objevili v tomto filmu, spolu "soupeřili" o sošku Oscara. Kline, který cenu získal, byl nominován za film Ryba jménem Wanda (1988) a Phoenix za snímek Čas zastavit se (1988). (Zdroj: ČSFD)
  • John Kostmayer, autor scénáře, se ve filmu objeví jako Benny, zákazník pizzerie. (aluna)
  • Lawrence Kasdan, režisér snímku, se objeví ve filmu jako právník Deva. (aluna)

Reklama

Reklama