Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joey Boca (Kevin Kline) je natolik posedlý životem, že vůbec neví, co se sebou. Přátelé, jídlo, hrátky, sex... všeho si užívá plnými doušky. Je majitelem tacomské pizzerie, má oddanou ženu Rosalii (Tracey Ullmanová), dvě roztomilé děti a nezměrnou chuť do života, která jej nutí vyvádět naprosté šílenosti – například spát s tolika milenkami, že se v nich sám ztrácí. Rosalie si odmítá připustit, že je jí manžel nevěrný. Když už se ale nemůže nadále vyhýbat pravdě, sama je nucena udělat něco šíleného – pokusí se Joeyho s pomocí své jugoslávské matky (Joan Plowrightová), lehce nekonvenčního, duchovně založeného kamaráda a dvojicí naprosto neschopných zabijáků (William Hurt a Keanu Reeves) zavraždit. (HBO GO)

(více)

Recenze (64)

misterz 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorú som už videl kedysi dávno, a na ktorú som akosi zabudol. Aj po rokoch mi dokázala vyčarovať úsmev na tvári a niektoré scénky dokonca aj zvlniť brušné svalstvo. Hlavne tí dvaja najatí zabijaci boli super. Dejová linka však nemá čo ponúknuť, ale aspoň nenudí. Lepší priemer. 65/100 ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Takové, no, mdlé, a to navzdory skvělému Kevinu Klineovi, kterému italského sukničkáře věříte stejně jako jste už Peteru Sellersovi věřili francouzského detektiva, indického herce, prezidenta USA nebo německého exnacistu. Ani námět Miluji tě k smrti přitom není špatný, ale podle mě by potřeboval mnohem více "britskosti", aby byl vtipně suchý a ne jen suchý s občasným vtipem... Zkrátka aby se mohl měřit třeba s Rybou jménem Wanda, starší o dva roky. ()

Reklama

RHK 

všechny recenze uživatele

Americká komedie o extrémně nevěrném italském manželovi a jeho ženě a tchýni, které vyžadovaly jako trest jeho zabití. Příliš legrační mi to ani nepřipadalo a chvílemi jsem se nudil. Tipoval bych ale, že ženám se tenhle film bude líbit výrazně více... Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=vaI3G7tB_JE ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie o nepovedené úkladné vraždě. Skvělá plejáda herců - Kevin Kline, Tracey Ullman, Joan Plowright, William Hurt, Keanu Reeves.. někteří známí spíš z menších roliček, nebo méně známých filmů, ale o to víc překvapují v tomhle snímku. Smál jsem se a to docela hodně. Nadarmo se neříká, že v Italském manželství létají talíře vzduchem. Tady létá vzduchem všelicos. Vřele doporučuji. Nápor na bránici jak má být. 80% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prva polovica filmu je vdaka energickej postave, ktoru hra Kevin Kline zabavna a ani na chvilu nenudi. Lenze akonahle jeho postavu utlmia, tak cely film strati tempo a naplno sa ukaze, ze ostatne postavy nie su prilis zaujimave a uz vôbec nie su zabavne. Od dvojice zhulencov Hurt - Reeves som po tunajsich komentov cakal tiez ovela viac. Takze nakoniec je z toho len mierne nadpriemerna cierna komedia, ktora mala ovela väcsi potencial. 6/10. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • John Kostmayer, autor scénáře, se ve filmu objeví jako Benny, zákazník pizzerie. (aluna)
  • River Phoenix a Kevin Kline, kteří se spolu objevili v tomto filmu, spolu "soupeřili" o sošku Oscara. Kline, který cenu získal, byl nominován za film Ryba jménem Wanda (1988) a Phoenix za snímek Čas zastavit se (1988). (Zdroj: ČSFD)
  • Phoebe Cates hraje slečnu, o jejíž přízeň se na diskotéce uchází Joey. Kevin Kline hrající Joeyho a Phoebe Cates jsou v reálném životě manželé a mají dvě děti. (aluna)

Reklama

Reklama