Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frederik (Kevin Klane) se zamiloval do krásné Mabel (Linda Ronstadt). Lásce stojí v cestě jen jedna věc. Frederikovo povolání. Je totiž pirátem. Svou naději na lásku vkládá do rukou Ruth (Angela Lansbury), která může vše uvést na pravou míru. (Terva)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Abych parafrázoval cimrmany - jsem rád že Wilford Leach natočil Piráty z Penzance, protože alespoň vidíte, jak těžké je natočit dobrý muzikál. Nemůžu říct že bych byl nekritický obdivovatel předlohy, ale písničky tady byly snad až poslední problém. Film předesvším bytostně selhává ve snaze zaujmout. Jednotlivá prostředí jsou nápaditě vymyšlená, herci nejsou špatní, ale stejně to nefunguje. Možná měl látku dostat na starost někdo mladší, kdo by jí vtiskl hravost a dynamiku, protože v téhle adaptaci jsem měl pocit, že je veselí předstírané a ztřeštěnost strojová. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti muzikálom akéhokoľvek žánru, či prednesu. Tento však zakopáva o vlastnú neschopnosť zaujať diváka svojou neobyčajnosťou. Do toho všetkého nuda a to aj dokonca aj pri svižných muzikálových číslach. Herci sa tu snažia, poskakuje sa tu v štúdiových dekoráciách, vytvárajúcich divadelné prostredie, ale všetko to prišlo navnivoč kvôli slabej pútavosti. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natočeno podle stejnojmenné komické opery od Josepha Pappa. Ve filmu si zahráli stejní herci jako v opeře. Jen roli Ruth, kterou v divadle hrála Estelle Parsons, převzala Angela Lansbury. (Terva)

Reklama

Reklama