Reklama

Reklama

Sex, kočky a muzika

  • USA Vinyl Dolls
všechny plakáty
Pornografický
USA, 2002, 92 min

Obsahy(1)

Dívčí rocková kapela Vinyl Dolls má nadosah nahrávací smlouvu. Před rozhodujícím koncertem se však Samantha, Franny a Kim pohádají se zpěvačkou Alex, a ta skupinu ve vzteku opustí. Na druhém konci města kytaristka Nola přistihne svého přítele Doylea při nevěře a rozhodne se opustit jeho i zchátralý bar, v němž vystupuje. Náhoda ji přivede na konkurz Vinyl Dolls, a tak je koncert zachráněn. Všichni jsou novou zpěvačkou nadšení a Will, místní zástupce šerifa, se do ní na první pohled zamiluje. Když se však pokusí zjistit o záhadné dívce víc, čeká ho v policejní databázi nepříjemné překvapení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné i v daném podprůměrném žánru, velmi málo příběhu a moc sexu i na takovýto film, jediným překvapením pro mě byla hudební stránka, která nebyla tak špatná, jak by se dalo čekat. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru erotických filmů na Nově docela solidní kousek kinematografie okořeněný i muzikou a protože tu hraje i dle mého nejhezčí herečka tohoto žánru Ander Page tak hvězdami nešetřím. ()

Jeremiah

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem obdržel to, co jsem od něho očekával. Dějový podprůměr, hezké a sexu chtivé holky, to vše proložené docela obstojnou hudbou. Jako film těsně před usnutím - dobré = 2. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

V rámci erotického žánru jeden z kvalitnějších kousků. Poteší relativně stravitelné herecké výkony, celkem sexy "hrdinky", ta blondýnka je dokonce hezká, a taky pop-rocková hudba, která doprovází erotické scénky, namísto takových těch obvyklých stupidních melodií. A dokonce ani děj není nějak extra otravný... ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné,co lze na tomto filmu hodnotit kladně je výběr "hereček".Vesměs to jsou hezké holky s hezkýma postavama,ale jinak filmově je to ubohost,ne? ()

Reklama

Reklama