Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečného teroristu Caspera rozhodly americké úřady přepravit do USA tajně na palubě vojenské ponorky. Plavba probíhá podle plánu, dokud nezačne obrovská mořská nestvůra ohrožovat posádku. A navíc se teroristovi kumpáni chystají osvobodit svého vůdce. Nikdo netuší, že brzy dojde k smrtící konfrontaci. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,18 minut?" ,,S tím nebude problém." ,,Jo, ale já mám jeden problém. Proč tady sedíme a kecáme, pojďte něco dělat!" Octopus mohl být dalším zábavným kouskem v žánru monster movies, ale nestalo se. Tvůrci bohužel vsadili na neustále se klepající kameru, což jednak znemožňuje vnímat, co se na obrazovce děje, ale hlavně z toho hodně bolí oči. Scénář, herecké výkony a střih jsou opět na bodu mrazu, takže motivace postav chybí, přítomno je však spousta logických chyb. Alespoň v posledních několika minutách lze narazit na dva až tři povedenější záběry dokonce podpořené celkem kvalitně zpracovanou chobotnicí. Celá první hodina a půl je však utrpení. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Tak si tak dokoukávám Octopus, dumajíc nad tím, že to nebylo tak špatný a ty dvě pecky si to zaslouží. Jdu film ohodnotit a zůstanu v němém šuku zírat na hovnocení... Asia_Power - 1* ... A pak mi dojde, že už jsem ten film vlastně viděla. Áááááno až takhle vyjebaná z těch 300 nejhorších filmů už jsem. Koukám na ty co jsem viděla dokola a začínaj se mi víc líbit. U posvátný krávy a jejího vysušenýho vemene tohle smrdí kolosálním průserem, jelikož jsem po celou dobu sledování nevstřebala, že to znám, nezaregistrovala jsem, že jsem to už hodnotila, a celkově to jasně ukazuje, že zkouknout 300 nejhorších se neobejde bez psychické poruchy, začínám se bát o ten zbytek duševního zdraví, kterej jsem dokázala dát dohromady když mě propouštěli z mého vypolstrovaného pokojíčku v Bohnicích. Jsem drsná holka, žiju na hraně mezi rozumem a šílenstvím a co začíná vyhrávat? Muhehehe chachachááááá.... ()

Reklama

phoebess odpad!

všechny recenze uživatele

Není nic hroznějšího než to, že během prvních 10/20 minut sledování filmu zjistíte, že přicházející reklamu v televizi (na kterou jinak nadáváte) vítáte a doufáte, že nikdy neskončí. Ale i přesto jsem si řekla, že to přetrpím a dokoukám se… v momentě, kdy se mi zdálo, že po porážce chobotnice bude konec a já budu moct jít spát, nastoupila banda teroristů, kteří přepadli luxusní parník… a já si řekla, pane na nebi, je tohle vůbec možné?! Nejlepší rozhodnutí, které jsem za ten večer udělala, bylo vypnutí televize. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Očakával som, že to bude brak, ale, že tá milá chobotnica tam bude len na chvilku a aj to matne a potom zasahujú už len jej vemená, pardon chápadlá, to je aj na takéto béčko veľmi malo. Kašlať na to, že je hnusne digitále, nič iné som ani nečakal, netočil to James Cameron, tak očakávania v mojom prípade neboli veľké. Že sa neberie vážne, to je len dobre a niekoľkokrát som sa pousmial nad dianím vo filme a práve takéto filmy by mali byt hlavne zábavne, keď všetko ostatne je lacné a brakovité. Ale čo filmu neodpustím je fakt, že som očakával oveľa viac akcie a dostal som hlavne prázdne reči a samú vatu a hlavne akcia  mala byť ťahúňom filmu, čo sa, ale nestalo. Slabé 2*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tento kousek od společnosti Nu Image je mnohými označován za hnusný odpad, ale já s nimi nesouhlasím. Viděl jsem už spoustu filmů od této společnosti a většina je opravdu humus, ale tentokrát se tvůrci pokusili alespon náznakem navodit atmosféru, která se mi líbila + scénář zas tak hrozný nebyl. Největším plusem vidím i to, že se chobotnice moc často neobjevovala a tak dostala mnohem větší prostor akční stránka filmu. Jakmile se totiž vynořila příšera na povrch, byl z toho opravdu průser. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama