Reklama

Reklama

Copy Shop

(festivalový název)
  • Rakousko Copy Shop
všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Komedie
Rakousko, 2001, 12 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh anonymního majitele kopírovacího centra, v němž se hlavní postava nekontrolovatelně kopíruje. Bez dialogů pouze s hudebním doprovodem nám autor odhaluje svoji absurdní vizi. (raffspIn)

Recenze (10)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, který je zajímavě vygradovaný. Na točit snímek beze slov, který je ještě stylizovaně černobílý a který se snaží něco sdělit, není jednoduché, ale tady se to docela povedlo. Hlavně po trikové stránce je snímek hodně dobrý, možná až překvapivě. Ono i v nezávislé, nízkorozpočtové produkci jde udělat zajímavé triky. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri niektorých experimentálnych filmoch nemáte šancu prísť na to, v ktorej dobe boli nakrútené. To je aj prípad čiernobieleho Copy shopu. Chlapíkovi sa vymkne z ruky kopírovanie, asi preto, že robí v kopírke a začne sa sám množiť. Bratia/sestry Wachowskí/é by zaslúžili za "skopírovanie" nápadu uplatneného na agentovi Smithovi poriadnu žalobu. Alebo aspoň vyšticovať. ()

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen na digitální kameru, poté každý jednotlivý obrázek vytištěn, okopírován a znova naanimován. (raffspIn)

Reklama

Reklama