Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý spratek Kanghan (Tanapon Sukhumpantanasan) na škole šikanuje Sailoma (Wachirawit Ruangwiwat), nejlepšího studenta, a ačkoliv jeden druhým zpočátku pohrdají, jejich vzájemné city se začnou měnit poté, co Sailom souhlasí s doučováním rozmazleného teenagera na žádost Kanghanovy babičky. (emkon)

Recenze (3)

vodnicka 

všechny recenze uživatele

Žádnému seriálu, který nedodrží trailer nedám více než tři hvězdy. Série GMMTV většinou začínají silně a postupně jdou do háje (např. Eclipse), tady tomu tak nebylo a nestálo to za moc od začátku. Čekala jsem, kdy se tedy začne něco dít, kdy rom chemie mezi Chimonem a Perthem začne fungovat, ale nedočkala jsem se. Jeden z těch slabých seriálů GMM, zejména scénář. 2/5 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Bohatý spratek Kanghan na škole šikanuje Sailoma, nejlepšího studenta. Sailom ale vždy dokáže Kanghana přelstít, a ačkoliv jeden druhým zpočátku pohrdají, jejich city se začnou měnit poté, co Sailom souhlasí s doučováním rozmazleného teenagera na žádost Kanghanovy babičky. Perth a Chimon v hlavních rolích jsou úžasní. Oba společně byli skvělí už jako vedlejší pár Chopper/Ben v seriálu Never Let Me Go, kde zanechali dost silný dojem. Počáteční epizody Dangerous Romance jsou plné vzrušení a intrik, a upoutají pozornost. Děj je svěží a inovativní, a plný zvratů. Postavy jsou dobře propracované a jejich motivace je jasná. Příběh je poskládán z několika na první pohled nesourodých celků, které jsou ale hodně důležité k vykreslení postavy Kanghana. Nejprve jako školního tyrana, bohatého rozmazleného spratka, a později jako někoho, kdo si začíná uvědomovat a napravovat svoje chyby, a dokáže vyznat city někomu, komu dříve ubližoval, a v poslední fázi jako někoho, kdo dokáže narovnat vztah se svým otcem. Asi nejvíc jsem si oblíbil postavu Sailoma, který je díky Chimonovi roztomilý, hravý a někdy ztřeštěný, a líbilo se mě, že Sailom to s Kanghanem nikdy nevzdal. Úžasný je v pozdějších epizodách i vedlejší pár Guy/Nawa, a samozřejmě také Kanghanova babička, která je u všeho důležitého, a vždy sehraje pozitivní roli. Jediným mínusem je ne příliš vhodný překlad thajského názvu na Dangerous Romance. Thajský název "หัวใจในสายลม" je „Srdce ve větru“, Sailom je vítr, a Kanghan je větrný mlýn. A to už smysl dává. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

A teraz mi niekto, prosím, vysvetlite, kde je tá "dangerous" časť. Na DR som sa veľmi tešila odkedy som videla prvý trailer. Momentky v ňom boli jednoducho dokonalé, rovnako ako aj prvé tri epizódy. Všetko vyzeralo byť fajn, všetko dávalo zmysel, Sailom a Kang si išli svoje, a keď boli spolu, všetko ostatné išlo bokom. Bez ohľadu na to, či sa hádali alebo jeden druhému pomáhali, ich scény boli vždy nádherné a ja som si myslela, že sa z nich roztopím. To bol začiatok. Krásny, cute, milučký... Po ňom malo nasledovať niečo nebezpečné. Niečo, čo malo nejakým spôsobom nadväzovať na udalosti v trailery, ktoré ma automaticky chytili do pasce a prinútili ma tešiť sa na každý nový update. Lenže ono sa to akosi neukázalo. Veci sa diali, ale nie tak ako som dúfala. Scény z traileru sme v konečnom dôsledku dostali, ale nie tak ako sme si predstavovali. Nebezpečná romanca nemala s príbehom Sailoma a Kanghama nič spoločné. Pokiaľ by sa príbeh sústredil na vedľajší pár v podaní Saifah a Name, to by už bolo niečo úplne iné. DR sklamalo nielen tým, že som od traileru očakávala viac. Dej mal množstvo chýb a nelogických udalosti, ktoré nedávali absolútne žiadny zmysel. Chcela som ich prehliadnuť a dlhú dobu som tak aj robila, až do momentu, kedy mi došlo, že to nemá absolútne žiadny zmysel, pretože celý príbeh ide pekne krásne dolu vodou. Mohlo to byť dobré, ale vzhľadom na to, že seriál mali pod palcom dvaja režiséri, je až príliš vidieť, že sa nedokázali zhodnúť na jednom koncepte. ()

Reklama

Reklama