Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavními postavami příběhu jsou dobrácký i když poněkud neohrabaný zloděj Frank a jeho přítelkyně, půvabná a bezstarostná pokladní Roz. Oba by si rádi splnili své dosud nenaplněné životní sny a k tomu by jim měl pomoci ukradený obraz v hodnotě několika milionů dolarů. Vydávají se na dlouhou cestu, aby na vzdáleném ostrově obraz předali a získali za něj klíč k branám toho, co v té chvíli považují za štěstí. Jenže vedle místního elegána, který se o Roz začne na ostrově ucházet, je tu také zarputilý černý agent FBI, který už dlouho pátrá po bájném zloději uměleckých děl a tuší, že Frank a Roz by mu mohli hodně pomoci. A tuší správně. Například při hledání lupičovy velmi důmyslné skrýše v jeho luxusním domě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Roz má se svým životem velké plány. Chce dům, rodinu, vyrážet na výlety po Evropě a místo toho všeho má - lehce nechápavého zlodějíčka Franka. Frank sice umí skvěle chytat letící vejce, ale přes tuto nezpochybnitelnou kvalitu mu osud pomalu odebírá to jediné, co od života chce - Roz. Zatímco si tito dva životní outsideři vyjasňují s ukradeným obrazem v ruce svoje city, tak kolem nich mlsně krouží policie, FBI, gangsteři i jeden vášnivý sběratel kradených děl starých mistrů. Divákovi přitom nezbývá než se pousmát několika Frankovým trefným přirovnáním a na tento pokus o cosi zkusit rychle zapomenout. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Prostince mainstreamový odpočinkový film - jednoduchý scénář v naivní režii s topornými vedlejšími rolemi, které se příliš zastínit nepokoušejí ani hlavní protagonisté (akceschopná Sandra a packalovitý Denis. Řídké náznaky hezkých slovních gagů zanikají v samoúčelné ukecanosti zbytečně dlouhých scén a korunu nasazuje obávaný český dabing. 1-2* ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tuto komediu so Sandrou som doteraz nevidel. Vlastne som ani netusil, ze existuje. A po jej pozreti nechapem, preco sa Sandra upisala takej nevtipnej sracke. Ved v tej dobe uz bola hviezda a mohla si vyberat. Mala by to byt romanticka komedia. No nejaka romantika mezi ustrednym parom tam je, ale komedia to teda nie je. Ved tam ani nie su ziadne poriadne pokusy o vtipy. Takze vo vysledku sa film neskutocne pomaly vlecie a len tak tak som ho dopozeral do konca. 2/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak ono je to určite pozerateľné a aj celkom milé. Problém je však v tom, že zo začiatku je film solídne vtipný, ale postupne mu dochádza šťava. Ak by to bolo naopak, aj hodnotenie by bolo vyššie. Sandra aj Denis sa tu k sebe veľmi hodia, žena s ním zažíva síce materiálne chudobný, ale zážitkovo pomerne bohatý život a zrejme preto pri ňom stále zostáva. Naznačený milostný trojuholník je v podstate úplne zbytočný, radšej sa mal scenárista viac venovať kriminálnej linke a ďalším vtípkom. 50% ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Na tento první propadák Sandry Bullock jsem narazil na AMC. Zajímalo by mě, kdo Learymu věřil toho zloděje, to bych tu roli zlodějky snad věřil víc i Sandře Bullock. Nejspíš je to tím, že tu Leary hraje neuvěřitelného pitomce. Přitom záporáky většinou hrál přesvědčivě, ale tohohle naivního troubu ne. Sandra je marná téměř jako v každém filmu. Film se neskutečně vleče, stupidní dialogy a ještě naivnější děj vás nutí přemýšlet nad tím, jestli to dokoukáte. Perlička z českého dabingu - v jedné scéně postava policisty odkazuje na film “Fast Times at Ridgemont High” známou teenage komedii z 80’s, přičemž český překlad byl “Viděl si Rychlé časy na ridgemontských výšinách?”. To nejlépe vystihuje tento film - zcela mimo. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Během natáčení Sandra Bullock zjistila, že má alergii na koňskou srst. (Ded@M@tes)

Reklama

Reklama