Reklama

Reklama

Tatínek se vrací

  • Jihoafrická republika Return of the Family Man
všechny plakáty
Jihoafrická republika, 1989, 88 min

Obsahy(1)

Sériovému vrahovi, ktorý je uväznený a transportovaný väzenským autobusom, sa po kolízii na ceste podarí ujsť na slobodu. Vracia sa do jeho rodného domu, kde pred desiatimi rokmi začal s vraždením. Nanešťastie sa na to isté miesto chystá ísť kempovať aj partia mladých nič netušiacich teenegerov. Krvavé jatky sa môžu začať... (ed_wood)

(více)

Recenze (2)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tuctový slasher. Z vězení prchající psychopat se po letech vrací domů, z něhož se stala atrakce pro turisty a kempaře. Subžánrové klišé mu tam tak nabídne dokonce dvě partičky teenagerů, které se postupně seznamují, dělají srandičky a v poslední půlhodince čelí útokům původního majitele... Ve sklepě vyschlé mrtvoly ani hláškující "tatínek" však nezaručí optimální zábavu, obzvlášť když nahota nikde a všechny vraždy probíhají off screen. To je zkrátka průser. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Je Mi úplne 1no , odkiaľ sa ten " Family DickFace " vrátil , ale nemal to robiť. Svojím únikom z väzenia Mi totiž skrátil filmový život . Absolútna zbytočnosť , nahlodaná vekom a všetkým , čím filmová tvorba tej doby disponovala. Premrhaná šanca , ktorú po prelepení pravého viečka , dvíha nad bod mrazu akurát záverečná 30minútovka. Inak ale 1hubý afro / indo / pseudo kaviár po záruke a bez jednej jedinej ikry. ()

Reklama

Reklama