Reklama

Reklama

Tváří v tvář

(TV film)
  • Česko Žena proti muži (více)

Obsahy(1)

Rázná doktorka Diana Firestoneová z amerického národního institutu přírodních věd se vrací do Afriky, aby zde pokračovala ve svém jedinečném archeologickém výzkumu a dokázala tak světu, že člověk žil na naší planetě již před třemi miliony let. Na svém paleontologickém nalezišti však nachází svérázného Angličana Tobiase Williamse, chlapa z rodu samorostů, kterého nezajímá nic jiného než těžit na jejím vzácném pozemku sepiolit, z něhož se vyrábějí vysoce ceněné dýmky. Je nasnadě, že Tobias uhlazené dámě středních let příliš nevoní. O korektní soužití se sice snaží oba, ale většinou to nevychází. Pak Tobias narazí na něco, co doktorku Firestoneovou neobyčejně zajímá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

tron 

všechny recenze uživatele

V Afrike dôjde medzi absolútne nezaujímavou Elizabeth Montgomeryovou a indianajonesovským Robertom Foxworthom k romanticky/konkurenčnému vzťahu, ale celé je to len o malý kúsok menej trápne, ako scéna s levom a chlapcom meniacim sa v muža. ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Príjemný filmík. Bavili ma vzájomné hašterenie a šarvátky ústrednej dvojice. Ako dve malé deti na ihrisku v bitke o formičku. Ale pocity archeologičky, ktorá sa vracia na miesto vzácneho nálezu a nájde tam bandu "chuligánov", ako si na jej nálezisku blbnú s motorovými pílami, musia byť nepopísateľné. Sám neviem, či som bol práve naladený na toto dielko, ale filmom som príjemne pookrial a myslím, že niektoré scény naschválov (sprcha, sprej..) mi utkvú v pamäti nadlho :) ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama