Reklama

Reklama

Dobrodružný výlet Orient-Expresem

(TV film)
  • Velká Británie Minder on the Orient Express (více)

Obsahy(1)

Dědictví schované v bezpečnostní schránce banky v Anglii vede půvabnou Nikki do švýcarské banky, kam její otec, bývalý gangsterský boss, ukryl značnou hotovost. Protože ale peníze, které ještě ani nemá, přitahují nežádoucí pozornost, využije Nikki pomoc nic netušícího Terryho, poctivého nýmanda. Terry považuje dvě darované jízdenky Orient Expressem do Benátek za ideální příležitost na romantický výlet po boku své Annie. Bohužel pro něj, jeho šéf Daley potřebuje na čas vypadnout ze země, aby nemusel svědčit proti místní mafii. (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale zase jednou překombinované množstvím postav pobíhajících vlakem. Kdyby jich byla polovina, pořád by to bylo dost. Poctivý český dabing staré školy. Začátek je trochu ukoptěný a konec protahovaný, takže v součtu zklamání. ()

martins 

všechny recenze uživatele

Skvělá, vtipná anglická komedie, v hlavní roli s Amandou Pays. Dědička po mafiánovi, která zdědí bezpečnostní schránku ukrytou v anglické bance a která obsahuje fotografii fotbalového mužstva, která obsahuje skryté bankovní konto, umístěné ve Švýcarsku, cestuje proto Orient Expresem do Ženevy, kde se konto nalézá. Ve vlaku však na ní čeká spousta bývalých otcových známých, kteří chtějí získat peníze pro sebe. ()

Reklama

Reklama