Reklama

Reklama

Vlk samotář a mládě 3: Proti vichru smrti

  • Japonsko Kozure Ôkami: Shinikazeni mukau ubaguruma (více)
Trailer

Obsahy(1)

Legendární série podle komiksu Kazua Kaikeho. Třetí pokračování příhod vlka s mládětem omezuje v rovině hrdinových protivníků komiksovou obskurnost na minimum a naopak nechává Ogamiho v duelech s mistrovským šermířem zasmušile rozjímat o "cestě samuraje". (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hodnotím, podobně jako v Pánovi prstenů tuto trilogii jako celek, o jejíž existenci jsem tak ještě před 14 dny neměl vůbec žádné tušení. Možná pro mě byla nejlepší Řeka smrti, ale i tak jsem byl celkově velmi překvapen a vůbec jsem si nemyslel, že na mě skoro 40 let stará filmová série zanechá takový dojem. Cesta samuraje za jeho pomstou je lemována nejen krví jeho mnoha nepřátel, ale je tu i mnoho momentů, kde sice nikdo neumírá,ale stejně zanechají hluboký dojem. Pokud prominete pro dnešní dobu malinko přehnané bojové scény s hektolitry krve a pár kilo hlavního hrdiny navíc, nemůžete být s touto trilogií v žádném případě nespokojeni. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Třetí díl výborné série se mi líbil ještě o chlup víc než předchozí dva. Akce a děj jsou namíchány v tom správném poměru, Ogamiho protivníci jsou správně rozmanití a pozoruhodní a nechybí ani tradiční kráska v nesnázích. Mimořádné uznání si pak zaslouží Daiguróův kočárek, který tu prokáže neobyčejnou univerzálnost - slouží stejně dobře jako plavidlo i jako příležitostný kulomet :-D. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

TECHNICKÁ POZNÁMKA: Napriek tunajšiemu distribučnému názvu, na DVD z LEVNÝCH KNIH je chyba. V menu je síce názov uvedený správne, ale v českých titulkoch filmu je názov nasledovný: Vlk samotář a mládě 2: Proti vichru smrti. Uvádzam to špeciálne pre "blbečkov", ktorí po mne neustále, a s vytrvalou vervou, premazávajú skutočné distribučné názvy na ich vymyslené dojmologické "rádoby" nezmysly. Ako keby som ja mohol za to, že distribútori sú diletantskí idioti. (13.10.2009) ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Třetí díl této krvavé, samurajské série se mi líbil prozatím nejvíc. Je to tím, že děj je zde nejvyváženější. Ve dvojce stříkala krev téměř z každého záběru, zde je však více času věnováno ději. Opět jsou zde zajímvé komixové postavy, jako v předešlých dílech. Vlk samotář tyto zajímavé postavy pak v průběhu děje průběžně vyhlazuje. Některých je postav je až škoda. Řežby působí v provedení 70. let místy téměř komicky, naštěstí jsou však nápadité a místy pro změnu mistrovsky odvedené. To jak Vlk Samotář na konci sám porazí celou armádu je přeci jen už krapet přehnané. V tom spočívá výhoda japonských anime, můžou popsat cokoliv a nikdy to nebude vypadat blbě. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ve třetím díle mi trochu vadili jisté změny a mnohem méně kvalitních soubojů na meče. Konfrontace se střelnými zbraněmi mi příliš neseděly a kočárek jako ultimátní zbraň na konci filmu mne dost zaskočil ... Ovšem i tak se jedná o naprostý skvost, jen ve srovnání s předešlými díly je o trochu slabší ... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama