Reklama

Reklama

Bláznivá mise 4

  • Česko Bláznivá mise 4: Nikdo neumírá dvakrát (více)

Obsahy(1)

V tomto díle je stvořen mocný krystal, který z člověka může udělat superčlověka. A tak Sam musí jako vždy pomoci a tento krystal se svými přáteli střežit, aby se nedostal do nepravých rukou a nebyl zneužit. Ale jak to tak bývá, krystal je ukraden a začíná boj o znovuzískání, ale i o záchranu Kodyžakovi rodiny. (Chupacabre)

Recenze (29)

maldoror16 

všechny recenze uživatele

Další totální vyčpělost a špatně dementní úlet. Jako film je to snad ještě strašnější než trojka nebo tak stejně špatné, třeba o nějakém "humoru" tady už ani nejde mluvit... Každopádně se díky Ringovi Lam dost zlepšila akční část (technická část, efekty a dokonce se tu zjeví i nějaké souboje), a to troufám si říct i proti prvním dvěma dílům, ale i tak je to prostě po všech směrech děs a hrůza:) 10% ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Aj tento diel bol dobry, ale tentokrat toho humoru bolo nejako pomenej a bolo to nejake viac akcne, ako uletene. Prve dva diely boli asi z tejto serie najlepsie. Klasicky akcny film bez roznych uletenych veciciek, ktore tu fakt chybaju. Ani ten Codyjack uz nebol moc zabavny, ale pri tom ladovom hokeji to bolo celkom zabavne, kde moc neplatili pravidla, len faulovanie tam bolo vsade, kde sa Codyjack pohol:) Jeho syn v tomto filme je uz vacsi, ale stale rovnako plechavy, ako otec, zdalo sa mi, ze ma nejaku nadrozmernu hlavu:) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Stvrty diel znova uplne zmenil styl. Co je po otrasnej trapnej trojke dobre. Na reziserske kreslo sa dostal tvrdak Ringo Lam a skoro po cely film som mal pocit, ze mu niekto zabudol povedat, ze to ma byt komedia. Snahy o humorne sceny sa daju spocitat na prstoch jednej ruky. Cely film od zaciatku do konca tvori nonstop akcia. Nastastie fakt prvotriedna a velkolepa. Dockame sa paradnych nahanaciek. Okrem klasickych autonahanaciek, tak aj lod vs. vrtulnik. Dalej tu su prekvapivo krvave prestrelky, kvalitne bitky s mnozstvom bolestivych chvatov a neraz aj dychvyrazajuce kaskaderske kusky. Zamienkou pre tu neustalu akciu je snaha zaporaka, ktory si doslova odskocil z prveho Indiana Jonesa, ziskat nejaky dôlezity krystal, ktory sa nahodou dostal do ruk ustrednej dvojke a tak ich neustale niekto nahana a potom unasa, aby jeden druheho mohol zachranit. Vzhladom na minimum humoru uz nemaju moznost mimo akcnych scen prilis vynikmut. Dokonca aj Hatung tu ma menej priestoru a v bitkach taha za kratsi koniec. Najviac mi vadilo to, ze sa Lam nezaprie a necha hlavnych hrdinov dost vytrpiet vrcholom coho je finale v ktorom Kodyho mucia fakt az prilis a ked uz ma definitivne dost, tak ho este aj zapalia. Tento diel bol poslednym, ktory som videl za detskych cias a vdaka tej brutalite sa mi vôbec nepacil. Ani teraz mi ten temny ton do tejto serie nesedi, ale aspon ocenujem neskutocne mnozstvo spickovych akcnych scen v style, ktory mam rad, takze vysledkom je solidny nadpriemer. 6/10. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

"Koho máš radši, Tátu nebo mámu?" dítě: "To je logický, že tátu" Kodijack: "Hm.. tak za to dostaneš atomovou hlavici" dítě:"potřebuju ještě pár ručních granátů" Kodijack: "máš je mít". .............Podle mě nejakčnější díl celé série a to díky režii Ringo Lama. Akce průměrná, dabing jak u prvních dílů, chvílemi trapné, ale né tak hrozné jako třetí díl.. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ať to dělám nerad,čtvrému dílu dávám jen 3 hvězdičky. Hatung není,už taková tvrďačka jak jsem byl vždycky zvyklý a Sam,už nemá žádný svý speciální věcičky,ale celý se mi to zdá,že se to odehrává v takovým americkým stylu a chybí tomu jakkási akčnost a celé to je jako jedna velká akční honička bez chuti. Kodyžakovo dítě je super,na svůj věk bych řekl,až moc inteligentní. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama