Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cirkusová show Cirque du Soleil je zážitkem na celý život. A není divu. Fenomenální divadlo a famózní hudba, jež provází všechna představení, neuvěřitelné akrobatické výkony, množství úžasných kostýmů…, to vše ohromí úplně každého! Cirque du Soleil je skutečným uměním performance a jeho představení si našla obdivovatele po celém světě. S Alegríou naprosto propadnete tomuto úžasnému imaginárnímu světu akrobatů a nebudete ho chtít opustit! Navíc budete na pozadí této velkolepé show sledovat, jak se dva milenci společně snaží vyrvat zotročené děti ze spárů mafie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

bassator 

všechny recenze uživatele

Nemám rád cirkus (snad ho dokonce až nesnáším), ale toto byla pecka... Nejednalo se tu totiž jen o laciné cirkusové variace, ty šli nějak tak v pozadí - jednalo se o něco mnohem vážnějšího - o "vězněné" děti... - 65% ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání. Málo artistických scén, víc vyprávění o ukradených dětech a dvojici zamilovaných lidí, kteří k sobě hledají cestu. Artistické scény výborné, příběh naivní blbost. Škoda, že to nebyl čistě záznam vystoupení. ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Na cirkus tam bolo malo akrobacie, na pribeh to bolo nudne a ako zachrana deti mi to tiez nepripadalo. Pre mna nuda, pri ktorej som zaspal a musel 1/3 filmu vratit a pozerat 2x. ()

Reklama

Reklama