Reklama

Reklama

Kimi to boku

  • Japonsko キミとボク (více)

Obsahy(1)

Chlapec se právě přistěhoval do Tokia, aby si splnil sen stát se mangakem. V den přistěhování nachází zatoulané kotě. Rozhodne se jej prozatímně nechat u sebe, než mu najde novou rodinu. (Zíza)

Recenze (6)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Obyčejný a tiše vyprávěný příběh o chlapci a kočce, o jejich vzájemné vztahu. Příběh nám vypráví kočičák, takže se připravte na roztomilý "zvířecí" hlásek. Je to nevtíravý, pokojně plynoucí film s krátkou stopáží, takže jej doporučím každému, kdo má právě chuť na "chvilku poezie", něco neuspěchaného, lidského a nevadí mu kočky. Příjemná podívaná s lehce smutným a melancholickým nádechem. Slabší 4*. Titulky. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Tak tahle kombinace Modroočka, kocourka Whiskase a Deweyho se Japoncům povedla. Zjistila jsem, že se půl hodiny culím na monitor jako pako, abych si ve zbytku času říkala, že přece nebudu brečet. Jasně, že jsem se neudržela. Jenže víte, co je zajímavý? Že já jsem se i přes ty slzy culila dál. Tohle je prostě pohlazení jakého je člověku třeba, aby se ve svém spěchu zastavil a nechal čas kolem sebe plynout. Ne nadarmo se říká, že kočka je nejlepší antidepresivum, a proto je tenhle "minifilm" lékem na odpoutání se od všedního dne. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

75-80% ... Rozkošná mačička a doják nahovado. Tento kraťas ma emocionálne prečistil. Darmo, Japonci vedia ako sa žmýkajú emócie z divákov. ()

Reklama

Reklama