Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Už jsme dávno zjistili (a byli jsme s tím dopředu smíření), že Reitmanovi komedie obsahují dávku stupidity, ale tohle je moc i na nás, kteří u komedii skousnou leccos! Navíc to nebylo ani moc vtipné, ale spíše Fraška. A jedna dobrá písnička a vtípky DeVita to nemůžou zachránit! Bylo to proti srsti a když zvířata hladíš proti srsti, nemají to rádi. To samé my... 40% ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vidět těhotnýho Arnýho je docela Hardcore a ať si to každej přebere jak chce, ale zas tak špatný to taky není, v rámci možností, když se člověk snaží zapomenout na Terminátora, tak je to docela i zábavné. Prostě na komedii Schwarzenegger moc není a vždy ho vidím minimálně s brokovnicí a ne s kočárkem, ale odpad Junior taky není, je o mnoho horších filmů s vyšším hodnocením. 35 % ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ovuluj, Arnie, ovuluj..! Terminátor v naději zmítaný hormonálními poryvy v utahané komedii pod úrovní jinak vysokého Reitmanova standardu. Zázrak zrození nového života v mužském těle by si zasloužili prožít i někteří místní filmoví intelektuálové, jenž by pak s vlhkýma očima a citlivými bradavkami konečně docenili krásu německých romancí na motivy románů Rosamunde Pilcherové.. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6.5/10] Príjemná a dobrá komédia s Arnoldom v hlavne úlohe. Popri akčných úlohách vyskúšal aj niečo iné a aj ked´ to niekomu nesedí, mne sa to páčilo. Dobre mu tu sekunduje Danny DeVito. Film sa nesie v takej dobrej rodinnej atmosfére, čo sa humoru týka tak niesú tu úplne výrazne smiešne scény ale po celý čas sa nato príjemne pozerá a pobaví to, pričom ani netreba výrazný humor. Dávam dobré tri hviezdičky. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Úchylné, chvílemi vtipné. Řemeslně zvládnuté. Americky zábavné. Ach jo. Jak tohle hodnotit. Dvě a půl mimihvězdy a co víc? Docela nechápu, že roli v téhle ptákovině mohla vzít Emma Thompson. No, je to taková hejlywoodská legrace. Nakonec to tedy se sebezapřením zaokrouhlím nahoru, za tu scénku s mimiarním... Až mráz mi přeběh po zádech... ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech San Francisco a Berkeley. (Terva)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama