Reklama

Reklama

Když Danny (Jude Law) v pěti letech pomohl při komplikovaném porodu na svět Anně (Gretchen Mol), k překvapení dospělých prohlásil, že si ji vezme. Pak se ovšem jejich cesty nadlouho rozešly. O 25 let později se znovu s Annou a její rodinou setkává a na první pohled se do dívky zamiluje. Ta je ovšem již zasnoubená a nehodlá na tom nic měnit. Oba se ale brzy sblíží natolik, že Anniny zásnuby jsou vážně ohroženy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

nash. 

všechny recenze uživatele

Je tu pár pěkných scén a dialogů, jenže co platno, když to jako celek příliš nefunguje. Vadou je už nepříliš poutavý příběh, který by měl stát na postavách a jejich vztazích, jenže nestojí. Většinou jsou divné, ale nezajímavě divné, papírové od hlavy až k patám a tak těžkopádně, že se je herci marně pokouší rozhýbat a dát jejich slovům i činům smysl . Lásku, o které to asi mělo být, jsem neuvěřil ani jednomu, nedokázalo mě to vtáhnout, protože jsem si po celou dobu uvědomoval, že se dívám jen na herce, kteří hrají podle scénáře a to je známka toho, že tu něco těžce nefunguje. A to nemluvím o tom, že většinu času jsem se docela nudil a nenašel jedinou postavu, které bych fandil nebo se zajímal jak dopadne. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Láska jako trám? No možná. Věřil jsem jim vášeň a schopnost vyjádřit své duševní pochody, ale protože oba věřili v předurčení, došel jsem k závěru, že jejich vztah dojde konce ihned, co vlak vyjede ze stanice. ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv název filmu působí velmi přitažlivě, výsledek podle mě je nulový. Ještě počátek filmu, kde probíhá porod, je komický, protože u porodu zasahuje 5.letý syn lékaře (protože má "malinké ručičky") a rozchechtá rodičku tak, že se té blbosti musíte smát s ní. Ale to je tak asi vše, co je na tom filmu zajímavé. Nehledě k takovému nesmyslu, který by žáden lékař nemohl připustit. Pak už je děj sama nuda a JUDE LAW se na plátně prochází jak tělo bez duše a opačně. Je to hloupoučka love story, jakých produkují filmaři na stovky. Nevím, co k tomu více dodat. To zamilované filmečky Pilcherové nebo Stillové jsou sice též blbé, ale mají aspoň nápaditý děj a jsou zajímavější. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hallmarkovsky naivne podana romantika v ktorej sledujeme niekolko parov z jednej rodiny a v centre stoji par, ktory spaja osud uz od detskych cias, ale kym sa znova daju dokopy, tak to potrva cely film behom ktoreho musia prekonat mnozstvo zbytocnych komplikacii. Paradoxne ma ustredny par bavil najmenej napriek skvelemu obsadeniu. Juda Law môze sediet a pozerat do blba a aj tak z neho vyzaruje neskutocna charizma. Gretchen Mol je sice pekna, ale jej postava vsetko neustale komplikuje. Nastastie tu su aj ostatne pary, z ktoych ma bavili zenske postavy. Ci uz slepa Jennifer Tilly, sialena Jane Adams alebo vecne frflajuca Martha Plimpton. Takze po uvodnej polhodine, ktora bola neskutocne nezazivna, sa z toho vyklula celkom pozeratelna romantika. 5/10. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Můžeme zde nalézt mnoho odkazů na knihu "Anna Karenina". (CF2.D)
  • Jude Law o tomto filmu řekl, že je jeho nejméně oblíbený. (CF2.D)

Reklama

Reklama