Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh šestnáctileté Jennifer snažící se vyrovnat s faktem, že se její otec právě oženil s o dost mladší ženou. Jennifer svou macechu od začátku nenávidí a nečekané zjištění skutečností o její špatné minulosti se stává jen vítanou zbraní proti této vetřelkyni ve vlastním domě. (dopitak)

Recenze (5)

bravo1 

všechny recenze uživatele

Jak se zmínil D.Moore, příběh není dechberoucím, některé herecké výkony také ne, ovšem místy atmosféra šedesátek na člověka velmi dýchne, Gillian Hills a její "strip like a Frenchie" je skvostným zážitkem. Vynikající hudba Johna Barryho. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Solidní oddychovka s velice půvabnými herečkami a nečekaně velkou porcí erotiky (píše se rok 1959, kdo by tu čekal striptýz až do konce?!). Gillian Hills v roli šestnáctilété Jennifer rozhodně na svých patnáct nevypadala, člověk by jí tipnul o dost víc. Velmi slušně srozumitelná angličtina, ovšem až na nepříjemný francouzský přízvuk do rodiny přivdané Nichole). ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Jeden z inspiračních zdrojů Edgara Wrighta pro jeho Last Night in Soho. Spousta energie a zábavy, skvělý soundtrack Johna Barryho. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Britská výpověď o generaci beatníků. Film se může chlubit hlavně charizmatickými muži (Christopher Lee, Oliver Reed), velice hezkými dívkami (Gillian Hills) a ženami (Noëlle Adam) a senzační hudbou začínajícího velikána Johna Barryho, jehož kariéra právě startovala (a startovala skvěle, soundtrack z Beat Girl doporučuji). Příběh, pravda, není žádný skvost, ale ta atmosféra, která na člověka dýchá... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Když Nichole (Noëlle Adam) musela v jedné scéně uděřit Jennifer (Gillian Hills) do hlavy, Jennifer neustále předstírala inkasovaný úder předčasně, takže při posledním pokusu Nichole chytla sokyni hlavu a s opravdovou tvrdostí jí v záběru udeřila do tváře. (Epistemolog)
  • Jde o první britský snímek, který vydal i svůj filmový soundtrack. (Epistemolog)

Reklama

Reklama