Reklama

Reklama

The Blood of Fu Manchu

  • USA The Blood of Fu Manchu (více)
Trailer

Obsahy(1)

V pořadí už čtvrté pokračování koprodukční série z šedesátých let o zločinci Fu Manchu, hlavní postavě novel britského autora Saxe Rohmera. Christopher Lee v roli muže s dominantními kníry, jehož touha ovládnout celý svět nezná hranic a nezastaví se ani před smrtí nevinných.

Starobylé město dávno ztracené v hlubinách amazonského pralesa opřádá mnoho legend, však alespoň jedna je určitě pravdivá. V jeho podzemí žijí neobyčejní hadi, jejichž jed neublíží ženám, ale mužům způsobuje oslepnutí a po šesti týdnech blouznění pomalou bolestivou smrt. Intoxikaci lze přitom provést - pouhým dotekem rtů! Nenápadná to ale mocná zbraň, jejíž znalost a využití bude mít pro svět nedozírné následky. Prvním z obětí polibku smrti je totiž inspektor Nayland Smith. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

V žánrech si škrtněte "krimi", a místo toho na druhé místo dosaďte "erotický". Tento čtvrtý díl bych se nebál přirovnat k tvorbě Lloyda A. Simandla. Jediným důvodem, proč na tuhle dějově plytkou a, jak už v této sérii bývá zvykem, překotným a odfláknutým koncem zbabranou blbost koukat, je nepřeberné množství krásných spoře oděných i neoděných žen ve veskrze submisivním postavení. Na svou dobu hodně, hodně odvážné. V podstatě taková přehlídka či soutěž krásy (Miss), kteréžto české verzi doporučuji převzít kostýmy a klidně i výpravu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Standardní dobrodružná podívaná, kde se tentokrát Franco krotil, zřejmě kvůli zacílení na mainstreamového diváka, a tak nahoty tu příliš nespatříte. Pár ňader a zadek, tím to končí. Lee je opět dokonalý, jako by měl šikmé oči od narození, byť příliš často se před kamerou neukáže. Zklamala mě postava Carla (G. George), protože je to troubovitý dřevák, co se neumí prát. Přitom sem by se zrovna hodil neohrožený hrdina, co sejme armádu padouchů. Navíc George by k tomu byl jako dělaný. Pěkné exteriéry džungle a vodopádů, jen chvilka v mlžném Londýně, co dala vzpomenout na gotický horor. Pohledné dívky připomněly bondovky, i když z hlediska motivu podobné V tajné službě Jejího veličenstva vzniklo o rok později. Dnes asi hlavně pro sběratele. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Franco se znova vrací a tentokrát ne v erotickém hororu, i když nahota tu je ale spíše v goticky pojetém hororu s trošku dost srandovním Leem. Já ho prostě nemůžu jako Fu Manchu brát vážně a divím se že tvůrci mohly. Nicméně film je to takový klasický co by jste od Franca čekaly.....jen s méně nahoty. Mě to zrovna moc nebavilo a celé mi to přišlo přeplácané, aspoň že ta atmosféra se držela. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama