Reklama

Reklama

Recenze (13)

kitano 

všechny recenze uživatele

Sice som sa nenudil, ale ani nahodou nemozem povedat, ze by som s bavil nejak extra skvelo. Pribeh sa ubara v nie prilis impresivnom klbku napadov, ktore su pozbierane z mnohych anime, a pritom neprichadza ani s jednym povodnym, originalnym napadom. Tak isto je na tom aj hlavny charakter, ktory dokonalo plocho vystihuje typickeho japonskeho hrdinu, bohuzial, postrada akukolvek hlbku a tym padom aj moje sympatie. A slabucky zaver to uz len zaklincuje potleskom prezivsich. Ale aby som len stale nekidal - animacia je pekna a film napriek spominanym slabostiam celkom odsypa. A ak mate chut na nejake scificko, kludne do toho chodte. Skuste vsak Appleseed, alebo Sky blue. To su uz ine triedy. (6/10) ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Takový děsný míchanec všeho možného. Chvíli se to tváří jako Indiana Jones současnosti, pak jako souboj špionů a la James Bond, dále se do toho přidají mutanti a ekologická poselství... ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Nádhera! Toto anime je akčnejšie, než ktorýkoľvek akčňák Michaela Baya. Kopec výbuchov, streľby, parádna animácia, zbesilý strih a úžasná pulzujúca masívna orchestrálna hudba. Samozrejme, i tá špetka japonskej úchylnosti sa tu samozrejme nachádza - a v závere stiesnený pocit ako pri kultovej Akire. ()

erl 

všechny recenze uživatele

Akční/ Sci-Fi která dějem a vizuálem parazituje na úspěchu kultovní AKIRY. Není divu když producent je sám velký Katsuhiro Ôtomo. Spriggan je kvalitně zrežírovaná podívaná která zabaví a někoho možná i nadchne. ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Ani když se nevyhnu jistému srovnání s Akirou, je to prima věc. Mne (ko)mixy všeho možného báví, můžu si v duchu hrát hru, aneb na co se ta a ta sekvence odkazuje . Určitě je to parádní vizuální podívaná, které neurazí... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Trochu lepší 3. Je to fakt hezky nakreslené. Je tam pár fakt dobrých scén, zajímavých obrazů a poutavých nápadů(né, že by byly bůhvíjak originální), ale jako celek je to takové až příliš mainstreamové akční dobrodrůžo, které zavání populární hollywoodskou šablonou. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Dějový spletenec mnoha žánrů, který mohl ve výsledku dopadnout mnohem hůře. Ne že by mi sedmnáctiletý super agent přirostl nějak k srdci, jeho francouzský kolegy mi přišel o dost sympatičtější, ale zase tak zlé to nebylo ani s číslem 43. Když se začal na konci rozebírat jeho soukromý život, tak mě to trochu překvapilo. Nakonec uvidíte sami pokud se na film podíváte. Souhlasím ale s ostatními v tom, že kvalita animace hodnocení filmu dost pomohla. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

První půlka akční mlátičko-střílečka s mnoha výbuchy. Pak přijde malý prcek se scifi monology, které pronáší při utápění se v božské moci. Ale kdyby byl bůh, tak by to udělal ještě než začal film a s nikým by se nevypovídával. To prostě nemělo smysl, ale pořád se tam přitom stříleli a hýbali. Asi jde jen o hezké obrázky a nekončící akci, protože zamýšlet se proč bůh vysvětluje plány lidem, které plánuje zabít, nebo se nechá bodnout, když předtím toho bojovníka pohledem drtil ? Na víc jak horší 3* to nemá. ()

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Pohodová akční jízda, která si půjčila (vykradla?) něco tady, něco támhle - to není kritika, ale konstatování. Jako celek funguje film bez problému. Podíváme se na spoustu míst, nikdy se moc nezdržíme, postavy jsou v pohodě (snad až na toho spratka), spousta akce, krev nechybí. Já byl spokojen. ()

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Velice pěkný dobrodružný anime: zlej zmutantěnej zmetek, temný plány Pentagonu, záchrana světa a navíc tu kouřej i klaďáci (!). Animace je nadstandardně precizní práce, dost "akirovská", rozsáhlý a barvitý horský exteriéry jsou opravdu působivý - až občas přecházej oči - myslim tím fyzicky, protože použití střihů a prostorovejch plánů se ambiciózním tvůrcům místy vysmekává... Ale bavil jsem se výborně. Doporučuju. ()

pilotson 

všechny recenze uživatele

Chabý pokus o napodobeninu Akiry, bezduchá akčná 'řežba' so zlým scenárom. Všetky tri * patria výtvarníkom a animátorom, škoda ich mimoriadne kvalitnej práce.. ()

shiepek 

všechny recenze uživatele

Filmu dominují akce a poutavé obrazy na úkor příběhu. Vizuální stránka je přesvědčivá. Tma zahaluje sněhem zaváté svahy hor, ve kterých se tu a tam zjevují stylové postavy hrdinů majících nadliské schopnosti. Děj filmu se točí kolem nálezu biblické Noemovy archy, jejíž božské schopnosti nakonec odhalí záporák, dítě, které má důsledkem biokybernetických pokusů telekinetické dovednosti a chronickou bolest hlavy. Ryze japonské a pokud přijmeme jistou licenční akčnost, tak potěší a zaujme. ()

Reklama

Reklama