Reklama

Reklama

Recenze (3)

Marius 

všechny recenze uživatele

Jedna je nenažraná, chamtivá, cholerická, domýšľavá a má malé prsia (ale v záujme vlastnej bezpečnosti to nikdy nespomínajte pred ňou). Druhá je nenažraná, chamtivá, dvakrát tak domýšľavá, má neskutočný smiech a nosí o štyri čísla menšiu podprsenku než by mala a tangáče. Tandem čarodejníc Lina + Naga smerujú do nového dobrodružstva. Tentokrát nepôjde o záchranu sveta ale o zničenie vynálezu starých Elfov, ktorý je nebezpečný pre jednu dedinu . Lina cíti poklad a tak nemôže odolať návrhu na záchranu dediny. No a kam ide Lina, musí aj Naga. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Druhý film je sice, o bod lepší jak ten první, ale i tak se nejedná o žádné velké dílo. Zápletka s elfským pokladem, ze kterého se nakonec vyklube smrtící stroj vyzdvihnul z bahna hlavní "rádoby" záporák Galef a jeho chytrá knížka. Vůbec nejlepší scéna je jde Lina navštívit jeho hlavní základnu k ovládnutí světa. 6/10 ()

Losik 

všechny recenze uživatele

Tentokrát Lina a Naga zachraňují vesnici před démony, ale po příchodu do vesnice zjistí, že někdo démony vede a chce vykopat starý poklad, který zde zanechali elfové. Velice podařený kousek, kde je mi vtip bližší. Láska golema s "pokladem" byla opravdu vtipná.:) ()

Reklama

Reklama