Reklama

Reklama

Recenze (3)

stub 

všechny recenze uživatele

Něco jako Gosha`s All-Stars - Keiko Matsuzaka, Shima Iwashita, Nakadai, Natsuyagi či Tamba (který má se druhou zmíněnou dámou dost hustou milostnou scénu - Shima Iwashita není příliš hezká v pravém slova smyslu, ale její sex-appeal a především charisma jsou neuvěřitelné). Masivní opus o skupině rafinovaných zlodějů, plánujících svou poslední akci, a jejich pronásledovatelích. Příběh je dramatický, přesto však goshovsky akční a stylizovaný, vynikající je hudba, perfektně korespondující s jednotlivými obrazy. Akční scény jsou nadupané, Nakadaiův styl je mimořádně zábavný a režijně i scénáristicky je všechno perfektně vypipláno. A ten konec... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně protahovaný příběh o bandě lupičů, která se chystá na svoji poslední vykrádačku movitého a mocného samuraje. Vše se zdá být dokonale připraveno a nachystáno, samuraj se dokonce ožení s členkou zlodějšké bandy. Nic ale není tak snadné jak se zdá. Naprosto jednoduchý děj je tak rozvláčně natočen, že divák skoro 3 hodiny kouká vlastně na "nic". Film prostě dost nudí a grády má akorát na začátku a na konci. Jinak většina filmu je v podstatě o ničem. Stará garda významných herců to nezachrání stejně jako kozičky hlavní herečky/zlodějky ... Choreografie soubojů je excelenentní, stejně jako brutalita a syrovost, která z nich je cítit. Neuvěřitelné, ale věrohodné stříkance a gejzíry krve jsou technicky velmi vyspělým i věrohodným doplňkem. Škoda, že se tvůrci filmu raději nesoustředili na ně, než na nesmyslné povídání a popocházení postav a řešení nesmyslů ... Samurajský průměr, pro milovníky japonské kinematografie však rozhodně doporučuju. ()

Reklama

Gastovski 

všechny recenze uživatele

V určitých momentech vizuálně uhrančivé, ale jinak se jedná o zbytečně překombinovanou, dlouhou a nezáživnou samurajádu. Zapomenutelný průměr. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama