Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první pohled. Vtipný a šarmantní spisovatel Sean McDonald (Robert Hays) a veselá Chris Nelson (Kim Cattrall), kteří se seznámí ve washingtonské knihovně. Za pár týdnů se chtějí vzít. Sean však netuší, že Chris pracuje pro ministerstvo zahraničních věcí a CIA. Mladé děvče chce konečně žít normálním životem, a proto se po svatbě rozhodne, že skončí s prací tajné agentky. Její šéfová ji však přesvědčí, aby ještě uskutečnila poslední úkol. Je to prý nenáročná práce, kterou může vykonat během líbánek, které bude trávit se Seanem v cizině. Jenže, i nejlépe připravený plán může mít zádrhel. (Warlockee)

(více)

Recenze (9)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Super B-čková verzia Honby za diamantom, ktorá nezaujme po žiadnej stránke. Robert Hays svoju rolu prehráva a postava Kim Cattrall je suchá, nudná. Nemá ani nejaké sexi kostýmy, nič čím by film zaujal mužské publikum. Hudbu som počas sledovania žiadnu neregistroval, respektíve sa mi žiadna nevryla do pamäti. Na rozdiel od spomínanej Honby za diamantom, či Klenotom Nílu, tu sa nepozrieme do žiadnej pekne lokality, do žiadnej džungle, všetko je to suché a nudné. Nepriatelia sú tiež nevýrazní, na snímku si po mesiacoch ani nespomeniete. Očakával som viac. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Příjemně ztřeštěná romanticko-dobrodružná komedie s výbornou ústřední dvojicí Kim Cattrall, Robert Hays. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Videla som túto romanticko bláznivú komédiu veľmi dávno a tak pridám 1* za štipku nostalgie, ale aj za milé, také "Gene Wilderovské" poňatie romantického vzťahu dvoch hlavných hrdinov. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Tato crazy komedie ve mně vyvolala úsměv ulehčení až v okamžiku, kdy jsem se úspěšně proklikal až do konce. 43letý Robert Hays (manžel Sean) je sympaťák. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Mám zpomalit ??" - "Neslyším tě !! Mám koule v uších.." ;) Co to sakra zase bylo ?? Špatný a zejména hrozivě zahraný vtip, který má se špiónážními filmy či parodiemi na ně asi tolik společného jako nestárnoucí Kim Cattrall po těch letech kobry ze Sexu ve městě se Sněhurkou.. Těžko odhadnutelný režisér a škrábal Gene Quintanno, jehož Nabitá zbraň naopak platila za výborný, navíc žánrově blízký, kousek, silně spjatý s filmovou sérií Policejní akademie - Taky si vzal s sebou tragického Lance Kinseyho, kterého všichni známe jako Proctora.. - dává předem tušit, o jakou filmovou břečku vlastně půjde.. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama