Reklama

Reklama

Policejní akademie 7: Moskevská mise

  • Česko Policejní akademie: Moskevská mise (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát se pustí do řešení problému na opačném konci světa. Boris Jelcin má totiž trable se šéfem ruské mafie Konstantinem Konalim. Ten během krátké doby vydělal miliardu dolarů prodejem nové počítačové hry a teď se rozhodl ovládnout celý svět, Ruskem počínaje. Jelcinova žádost o pomoc je v USA vyslyšena a úkolem je pověřen samozřejmě Lassard, se svými neschopnými, ale stoprocentně úspěšnými policisty. Zmatky začnou hned na letišti v Moskvě, kde je vítá velitel Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylem nastoupí do pohřebního vozu, odjede na pohřeb nějakého komunisty a nakonec je přijat do rodiny pozůstalých. Mezitím senilní Rakov s obtížemi vysvětlí Američanům, co je jejich úkolem, Connors se zamiluje do krásné tlumočnice Káti a Konali nařídí svým zabijákům, aby americké policisty odstranili. To je však nesplnitelný úkol, neboť policisté všem nástrahám uniknou. Naopak Konali podlehne půvabům Callahanové, která vystupuje v jeho baru jako zpěvačka. Poté, co pokus zatknout Konaliho během představení Labutího jezera skončí fiaskem, jsou Američané vykázáni z Ruska. Zdá se, že je vše ztraceno, když tu se na scéně objeví zmizelý Lassard. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto je už v poradí siedmy diel, takže je jasné, že si nemôže držať už siedmy krát tak vysokú úroveň. Mňa ale táto komédia mnohokrát v deväťdesiatych rokoch pobavila ale chápem, že súčasné deti už musia hodnotiť nižšie, lebo vyrastajú v inom svete. Na filme sa mi páčil ako vždy kapitán (škoda že ho nehral Lloyd Bridges, bola by väčšia sranda) a jeho prítomnosť v ruskej rodine. Ja si myslím, že ak máte proste túto sériu radi, musíte nájsť aj vy niečo pozitívne na Moskovskej misií. ()

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Tohle už nemá s Policejní akademií nic společnýho, snad jenom ten název. Nechápu jak to mohlo dojít do takových rozměrů, že se natočil až 7. díl. Ty první díly, u těch se člověk upřímně zasmál a herci člověku tak nějak přirostli k srdci a zajímal je jejich příběh a navíc to mělo nějakej děj, ale tohle už je jenom chaos. ()

Reklama

Lyžař odpad!

všechny recenze uživatele

Horší díl Akademie by někdo těžko pohledal. Vůbec jsem nepochopil, jak někdo mohl napsat takhle s*upidní scénář, tímhle způsobem to natočit..a ještě k tomu opět ubrat další herce a myslet si, že bude všechno v pohodě a bude to vydělávat. Musím říct, že lituju toho, že tohle bylo natočeno. Jinak jsme se třeba mohli bavit u Policejních akademií dodnes. No a děj? Lassard pije, pije a zase pije..no a na konci za to dostane ocenění. Směju se. Směju.. Snad jediné, co zde dokáže zaujmout, jsou krásné ruské stavby. To ale nestačí. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

První díly Policejní akademie byly výborné a hlavně zábavné. Postupně se kvalita začala zhoršovat až vzniklo tohle. Bohužel se jedná o šílenost, která je spíše trapná než humorná. Mělo zůstat u třech dílů. Doufám, že někoho nenapadne v blízké budoucnosti natočit osmý díl, to by byl opravdu vrchol všeho. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, proč byla pětiletá pauza, stejně tak nevim, co stálo za tím, že spousta osazenstva předchozích dílů se nedostavila. Opět tu máme "nového Mahoneyho" a k němu torzo z původní party. Tvůrci se to zřejmě snažili nahradit tím, že pozvali pár zajímavějších jmen do vedlejších rolí. Ta změna prostředí je zajímavá, dobově je přesun do značně kontrastního Ruska docela zajímavým obzvláštněním. Ale už je to prostě spíš taková křeč. Humor i postavy už působí tak nějak unaveně, bez šťávy. Na závěr tak tedy nejhorší díl série, ačkoliv zas tak černě jako někteří tady bych to neviděl. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (10)

  • Když delegace přistává v Moskvě, je v záběru přistávající letoun Iljušin Il-62, který má motory na zádi. Když však delegace vystupuje z letadla, je v záběru letoun s motory pod křídly (patrně Boeing 707). (Foxhound#1)
  • Jediný díl série, který v kinech nevydělal ani milion dolarů. (HellFire)

Související novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (více)

Reklama

Reklama