Reklama

Reklama

Policejní akademie 7: Moskevská mise

  • Česko Policejní akademie: Moskevská mise (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát se pustí do řešení problému na opačném konci světa. Boris Jelcin má totiž trable se šéfem ruské mafie Konstantinem Konalim. Ten během krátké doby vydělal miliardu dolarů prodejem nové počítačové hry a teď se rozhodl ovládnout celý svět, Ruskem počínaje. Jelcinova žádost o pomoc je v USA vyslyšena a úkolem je pověřen samozřejmě Lassard, se svými neschopnými, ale stoprocentně úspěšnými policisty. Zmatky začnou hned na letišti v Moskvě, kde je vítá velitel Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylem nastoupí do pohřebního vozu, odjede na pohřeb nějakého komunisty a nakonec je přijat do rodiny pozůstalých. Mezitím senilní Rakov s obtížemi vysvětlí Američanům, co je jejich úkolem, Connors se zamiluje do krásné tlumočnice Káti a Konali nařídí svým zabijákům, aby americké policisty odstranili. To je však nesplnitelný úkol, neboť policisté všem nástrahám uniknou. Naopak Konali podlehne půvabům Callahanové, která vystupuje v jeho baru jako zpěvačka. Poté, co pokus zatknout Konaliho během představení Labutího jezera skončí fiaskem, jsou Američané vykázáni z Ruska. Zdá se, že je vše ztraceno, když tu se na scéně objeví zmizelý Lassard. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Snědli jste něco jedovatého? Jste anorektik? Pokud ano... pusťe si toto! člověk z toho blije anižby si strčil prst do krku... pár chudáků tam zůstalo, Senilní Lassard, trapnej nováček, kozatá Callahanová, pistolník Tackleberry, Imitátor Jones a můj oblíbený Kapitán Harris a nový retardovaný padouch... který má být sebevíc nebezpečnější (raději si nevzpomenu jak se jmenuje) ale snad i ten brejloun z trojky (Sweetchuck) by mi naháněl větší strach!... a ač tam zůstali aspoň tito moji oblíbenci byl to humus... fuj fuj a ještě jednou fuj! ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Moskevská mise neměla raději nikdy vzniknout, jelikož tvoří jednu velkou černou kaňku za celou policejní sérií. Člověk se už v podstatě nemá čemu smát, většina rádoby vtipných scén je spíše trapných a samotný scénář je podobně zkažený asi jako ten bořšč, který Lassard proleje umyvadlem. Tomu všemu nepomáhá ani účast zvučných jmen jako Christopher Lee a Ron Perlman. Jednoznačně nejhorší díl z celé heptalogie, u kterého člověk většinu času klopí oči k podlaze. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto je už v poradí siedmy diel, takže je jasné, že si nemôže držať už siedmy krát tak vysokú úroveň. Mňa ale táto komédia mnohokrát v deväťdesiatych rokoch pobavila ale chápem, že súčasné deti už musia hodnotiť nižšie, lebo vyrastajú v inom svete. Na filme sa mi páčil ako vždy kapitán (škoda že ho nehral Lloyd Bridges, bola by väčšia sranda) a jeho prítomnosť v ruskej rodine. Ja si myslím, že ak máte proste túto sériu radi, musíte nájsť aj vy niečo pozitívne na Moskovskej misií. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tento díl Policejní akademie je naprostá katastrofa. Bezduchý, nelogický a nesmyslných děj plný tupých postav, které připomínají naše oblíbené hrdiny z původních dílů. Herecké výkony jsou katastrofa. Tento díl je blbý, hloupý a nevtipný. Nechápu, jak někdo mohl Policejní akademii tak zneuctít. Navíc prostředí Moskvy se k této sérii vůbec nehodí. Navíc z původní sestavy postav zbyli jen Harris, Lassard, Jones, Tackelberry a Callahanová, což je dost smutné a ještě k tomu ty původní postavy nejsou, co bývali. Jednu jedinou hvězdičku dávám za pořád sexy Leslie Easterbrook. 1 hvězda. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Sedmý a díkybohu poslední díl série,který těží hlavně ze změny prostředí a exteriérů Moskvy.Příběh je vcelku slušný,herci též-hlavně Ron Perlman a vše je vcelku příjemně zábavné a je tu i několik povedených gagů a hlášek.Už je to opravdu ale vaření z vody,série je vyčerpaná a bylo by dobré jí už nechat spát a nekřísit.Taky by se už nemusela vzbudit.Tady dávám Moskevských 35% a finíto. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (11)

  • Když delegace přistává v Moskvě, je v záběru přistávající letoun Iljušin Il-62, který má motory na zádi. Když však delegace vystupuje z letadla, je v záběru letoun s motory pod křídly (patrně Boeing 707). (Foxhound#1)
  • V scéne, kedy Lassard (George Gaynes) bojuje s Konalim (Ron Perlman), potiahne koberec, aby ho potkol. V nasledujúcom zábere je však koberec dokonale narovnaný. (unclejack)
  • V úvodní scéně zpravodaj v televizních novinách hraje hru na Game Boyi, ale v konzoli není vložená kazeta. (HellFire)

Související novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (více)

Reklama

Reklama