Reklama

Reklama

The Vanishing Triangle

(seriál)
Drama / Krimi / Mysteriózní
Irsko, 2023, 6 h (Minutáž: 60 min)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Po sérii zmizení mladých žen se novinářka Lisa Wallace (India Mullen) vydává hledat viníka, o němž se domnívá, že je to tentýž muž, který před téměř dvaceti lety zavraždil její matku. (FunDinDung)

Recenze (2)

hanagi 

všechny recenze uživatele

Autoři seriálu si nechali do široka otevřená vrata k další sérii... To jediné vysvětluje ten pitomý, zmatený konec. Je jen otázkou, jestli se na to někdo bude ještě chtít dívat. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Chladná irská detektivka s výborným a chytlavým rozjezdem, kterou zazdívá úplně zbytečná gay tématika a finální díl, který to definitivně pohřbil o hvězdu dolů. Vyšetřování se vede výborně, kousek po kousku, drží to člověka v napětí a chcete si pouštět díl po dílu. Jenže postupem času se tu začne otevírat více témat a otázek a ve finále zjistíte, že Vám chybí odpovědi nebo se něco absolutně nedotáhlo do konce. Závěr je tak posraně okatej, že i pětiletý dítě odhadne, kdo je vrahem. Navíc připočtěme tupé chování hlavních postav, které si do té doby drží divákovi sympatie. Připadalo mi to, že tvůrci už neví jak dál a chtěli to ukončit, jen aby to už měli za sebou. ()

Reklama

Reklama