Reklama

Reklama

Scream and Scream Again

  • Austrálie Scream and Scream Again (více)
Trailer

Obsahy(1)

V Londýně řádí šílený sériový vrah, který své oběti zbavuje veškeré krve. Jakmile se policie dostává na stopu, nejrůznější vodítka poukazují k domu, který vlastní excentrický vědec. (Chatterer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Doktor Browning (V. Price) se po vzoru barona Frankensteina snaží vytvořit umělou bytost, která bude po všech stránkách dokonalá. Ne zlá, jak říká (odkaz na Frankensteinovo monstrum), ale perfektní. Otázkou je, zda pro tyto bytosti už nadešel čas. Trojice hororových hvězd má role, jak překvapivé, padouchů. Cushing se bohužel jen mihne a ani Lee se na plátně moc neohřeje. Ani mi to nevadilo, jelikož film sám o sobě je dosti napínavý. Má dvě linie - jedna sleduje psychopatického vraha zabíjejícího brutálně mladé dívky, druhá pak fiktivní vojenskou zemi. Obě linie spojuje výzkum doktora Browninga. Zpočátku se možná zdá vše zmatené, dozvuk psychedelických 60. let je znát, nakonec vše do sebe zapadne jako dílky puzzle. Jednou z nejnapínavějších je automobilová honička a následné pronásledování. Jistě, dnešní divák je zvyklý na jinačí akce, ale člověk ji z pohledu doby musí ocenit. Ocení především milovníci starších snímků a V. Price. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když se snímek „Scream and Scream Again“ úplně nepovedl a nedovedl využít potenciál, který na začátku měl, nedávám mu vyloženě špatné hodnocení. Zaprvé proto, že trojice Price-Lee-Cushing se prostě musí vidět spolu, zadruhé proto, že příběh není stupidní, je docela příjemně divný, jen není v konečném důsledku úplně dobře zvládnutý. Film mě zklamal, ale vyloženě blbý není. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Huh, Price - Lee - Cushing v jednom filmu?! Sice produkuje AIP, ale to by nemel byt takovy problem. Tesil jsem se jak malej.....ale co jsem dostal? Podivnou sracku :( . Pribeh je silene nekonzistentni, jednotlive sceny na sebe navazuji uplne zmatene. I kdyz se nakonec vse vpodstate vysvetli a film je vytazeny z uplneho bahna, nemuzu se ubranit smutku - takova promarnena sance! Price svuj part zvlada dokonale a je rozhodne jedinym duvodem, proc tuhle silenost dokoukat. Cushing se mihne na dve minuty a Lee je proste vzdy az ten dalsi vzadu... . Nedoporucuju. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem bohužel moc nepobíral a hlavně jsem měl těžké obtíže film vůbec dokoukat. Jedná se o hodně divný film který vypadá jako slasher, pak se změní a je to mysteriozní, pak krimi. A navíc je to šílenej madlavajz. Vincentovy se nedivím že film nepobíral ani po natáčení. Tohle mohla být pecka. Máme 70 léta a 3 největší herecký hororvý ikony. Tak proč jenom z toho vzešla takováhle křeč? Přeškoda. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film. O sračku se určitě nejedná, ale na druhou nesdílím pepuovo nadšení nad tématickým obsahem snímku - všechno to tam je, ale podáno tak nějak napůl. Zkrátka z varování před totalitním systémem bych měl mít mrazivý nepříjemný pocit. Nicméně docela originální film. Potěší i přítomnost velké trojky. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Několik let po natáčení Vincent Price přiznal, že nikdy docela nepochopil scénář tohoto filmu. (Chatterer)
  • Peter Cushing strávil na konkurzu na tento film 11 hodin. Přitom svou roli natočil za jeden den. (Chatterer)
  • Film je známý také pod názvem Screamer. (Chatterer)

Reklama

Reklama