Reklama

Reklama

Bílí zabijáci

  • USA Shark Zone (více)

Obsahy(1)

Strážce pláží Dean Cochran se před časem jako jediný z týmu potápěčů ubránil útoku žraloků. A tak když žraloci opět napadnou koupající se lidi, okamžitě naléhá na starostu, aby pláže uzavřel. Jenže město je na turistickém ruchu závislé... (oficiální text distributora)

Recenze (68)

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film možná překonal veškerou sračkovitost filmů předešlých (mnou viděných)... Ale opět nutno podotknout, že v případě, že dílko pojmete jako komedii (i když nechtěnou), tak se lze i slušně zasmát :-) Toto je horší než odpad! Označil bych všechny zúčastněné jednoznačně za nesvéprávné...protože tohle byl koncert, veledílo, přímo galapředstavení demence!!! ()

corona odpad!

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že film som si pozrela len zo zvedavosti, či je najozaj hoden tých 4 % . A hoden bol, už len kvôli scénam ako: žraloky začnú útočiť na ludí vo vode, ženská stojí po kolená vo vode a jačí, žraloky 10 minút žerú všetkých vo vode a ženská stále stojí meter od brehu a jačí a keď ju konečne zožerú, tak si divák vďačne vydýchne že už to má konečne za sebou a prestala konečne vrieskať. A z takýchto excelentných scén je bezducho poskladaný celý film. ()

Reklama

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Jako já snesu hodně, dá se říci, že jsem přeborníkem snůšky, ale takovéto vejce by rozervalo kloaku i onačejším prdeláčům. Bez jakékoliv nadsázky bych rád potenciálního diváka varoval, že Bílí zabijáci jsou špatným pokusem albánské mafie o proprání peněz z prodeje rozličných drog. Bohužel totiž spořivý Balkánec škudlil na výplatách, pročež všechny bulharské ochotníky, herci či scenáristy počínaje, poradci a střihači konče, zadotoval právě oním šmakovným běloskvoucím práškem. A je to tak trošičku znát, neboť ansámbl nelenil a plat prohnal rypákem již během točby. Jako třešničku na monstrózní sračce distributor zapomněl uvést, že se jedná o parodii všech parodií futrál. Alespoň již vím, jak se pozná, že pod vodou fofruje mým směrem žralok. To se tak zvedne racek z hladiny, otočí hlavu doleva a odletí (vpravo) s výrazem ,,vyližte mi prdel, sjetí živkovové". Použito tuším třikrát. ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně trapný pseudohoror. Co se mi líbilo, ale filmu to nemohu připsat jako plusové body, jsou záběry žraloků, ale podle kvality to museli zkopírovat z nějakého dokumentu. Dvě zásadní věci, krom hromady nelogických, trapných a ubohých věcí a chování především hlavního hrdiny... Opravdu žraloci nevydávají žádné zvuky. A už vůbec ne, vrčení. A komunikace mezi potápěči byl vrchol trpanosti a debility tvůrců. Prchnout před žralokem z klece do vody nemělo chybu. Pseudoodborník na žraloky byl totální idiot a neznalec. A vůbec chování všech lidí bylo na hraně ne s realitou, té se to ani nedotklo, ale s únosností... Neuvěřitelně trapný film. Ubohost první kategorie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mnoho záběrů se žraloky se opakovalo neustále dokola, takže když už jste viděli jednu scénu podesáté za půlhodiny bylo všechno špatně. Jednotlivé útoky byly většinou ze začátku natočené z pohledu žraloka, kdy kamera zrychlila otáčky, aby se následně objevila scenérie, kde se cvakající zuby zakousnou do své oběti za již vzpomínaného řevu šelmy. To všechno za doprovodu několika litrů chutné malinovky a mělo být vystaráno. Jenže tvůrci nedokázali pořádně natočit ani tyhle scény. Prostě podělali na co šáhli. Jedinou zajímavější scénou byl útok žraloka na loď (tedy její první polovina), potom se to už změnilo ve fantasmagorii pána režiséra. Většina herců podala opravdu slabé či spíše tragické výkony, za které by neměli dostat ani zaplaceno. Až na pár výjimek to byla přehlídka jednoho velkého amatérského cirkusu. Film postrádal jakoukoliv hororovou atmosféru, protože to co se odehrávalo na obrazovce se dalo přirovnat snad jen komedii. Několikrát jsem se tu skutečně zasmál, ale to spíše nad hloupostí tohoto snímku, než aby mě něco trochu více zaujalo. Tenhle film je zbytečnou ztrátou času a přestože jde o podprůměrný film není to nejhorší žraločí film jaký jsem kdy viděl, protože znám ještě horší. 3/10 ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film je oficiálně čtvrtým dílem série Žralok útočí, nicméně s předchozími snímky nemá společný už ani název. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama