Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Léto 1972: úřaduje Nixon a ve Vietnamu zuří válka. Horká léta 60. let pomalu chladnou. Úsměvná komedie vás zavede na bulvár SUNSET STRIP za šesticí mladých perspektivních umělců, kteří jsou odhodláni jít za svým snem a stát se slavnými. (oficiální text distributora)

Recenze (27)

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Zajímavá sonda do nezávislé hudební scény 70.let. Pro tento film platí, že méně je někdy více, protože snaha ukázat co nejvíc jednotlivých osudů postav má nakonec ten výsledek, že se toho zas tolik nedovíme a vše je dost povrchní. Navíc nevím, jestli se to tak úplně hodí do žánru komedie. Vyobrazení doby a herci v čele s Annou Friel a Jaredem Letem jsou ale fakt bombovní. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tovaren na sny, kde vznikaju slavne filmy, este v takom roku 1768 vobec nestala, na mieste dnesnych slavnych hollywoodskych studii prevladali v roku 1768 klasicke piesocne burky, maximalne tam stala stara osarpana chatrc, ktora sa pomaly ale rozhodne rozpadavala. Vyvoj nezastavis, v roku 1972 uz ta Tovaren na sny zvana HolyVud ponukala hercom slavu, peniaze, zak tore sa dali kupit rozsiahle majetky, domy, vily ..... alebo uspesnu karieru. A moznost byt za vodou. A toto ponuka Tovaren na sny dodnes. Toto vsetk o laka 6 mladych ludi, ktori tuzia po slave, bohatstve atd atd ..... do toho este oficialny distributor splieta cosi o Nixonovi a vojne vo Vietname. To ale je zahranicna politika USA, a tam mam brutalne zabrany hovorit - a nejde len o zahranicnu politiku USA, rovnako aj povedzme zahranicna politika Ruska ci nejakej dalsej velkej krajiny u vsetkych tychto statov mam rovnake brutalne zabrany : film je len sivy sedivy priemer, nic zasadne : 55 % ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, který sice nepřináší do pohledu na showbusiness a pravidla jeho fungování nic nového, ale je sympatický v tom, že všechny vztahové linie končí pozitivně, i když divák tuší, že v některých případech nebudou mít dlouhého trvání. Kladem je i obsazení, takové Anně Friel by člověk věřil milostné vyznání, i když ví, že se pár minut předtím vyspala s půlkou svých zákazníků.:-) Celkový dojem: 65 %. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

......"Hollywood v 72., Sunset blvd. Lidi, tenhle asfalt byl narvanej každou noc. A nebyly to šlapky, byli jsme to my - lidičky, co chtějí udělat díru do světa".... Modní návrhářka se zálibou v sexu, kytarista povolaný samotným Jimmy Hendrixem s andělskými křídly, barvoslepý fotograf, zneuznalý skladatel, přitroublá rocková hvězda (Jared Leto s dlouhými vlasy a v upnutých hadrech - dost dobrý) - ti všichni se snaží proměnit své sny a touhy ve skutečnost bez ztráty smyslu pro romantiku a bohémský život. Hodně pohodový film s fajn hudbou, hadříky tehdejších věků a výborným hereckým obsazením. ()

bogomira 

všechny recenze uživatele

Zpráva o šíření kapavky v LA, nevtíravá mozaika lidskejch osudů, spousta super rockový muziky, bezva herci, no prostě všechno na svým místě, tak jak to má v dobrým filmu bejt. Snad jen ten sedmdesátkovej styl oblíkání mě moc nebere, ale zase už jen pouhý setkání dvou kluků s kytarama na ulici mi dokázalo vehnat slzičku do oka. Rockeři pozor! Film (nejen) pro vás! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama